Βρετανικό ριάλιτι πήγε την ανταλλαγή συντρόφων σε άλλο level


Το First Dates Hotel είναι ένα βρετανικό ριάλιτι που φροντίζει να κρατά υψηλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Ειδικά όσα συνέβησαν στο τελευταίο επεισόδιο, άφησαν πολλούς με το στόμα ανοιχτό, ενώ οι αντιδράσεις μεταφέρθηκαν και στα social media me τους χρήστες να μιλούν για την απόλυτη ανατροπή.

Πρωταγωνιστές ήταν δύο ζευγάρια που αποφάσισαν να αλλάξουν ταίρι μεταξύ τους, όχι όμως με τον τρόπο που φαντάζεστε.

Η Georgia και η Rachael έφτασαν στο ξενοδοχείο και μόλις η μία είδε την άλλη αποκαλύφθηκε ότι ήδη γνωρίζονταν και μάλιστα υπήρχε και μεγάλη συμπάθεια μεταξύ των δύο γυναικών που είναι bisexual.

Σύμφωνα με το παιχνίδι όμως τα ταίρια τους ήταν άλλα. Η Georgia θα έβγαινε με τον Robbie και η Rachael με τον Blain.

Λίγο πριν τελειώσει το ραντεβού, τόσο η Georgia όσο και η Rachael αποφάσισαν ότι δεν τους άρεσαν τα αγόρια του παιχνιδιού και προτιμούσαν να γίνουν οι ίδιες ζευγάρι.

Η Georgia είπε στην κάμερα: Ο Robbie ήταν υπέροχος και με κολάκευε, αλλά θα προτιμούσα να περάσω το βράδυ μου με τη Rachael.Το ίδιο ακριβώς είπε και η Rachael στη συνέντευξη.

Τα δύο κορίτσια συνέχισαν τη βραδιά τους μόνες τους στο ξενοδοχείο και όπως αποκαλύφθηκε συνέχισαν και μετά το επεισόδιο τις επαφές τους.

Ωστόσο οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν. Γιατί ο Blain λίγες μέρες μετά βγήκε και είπε ότι τελικά έγινε ζευγάρι με τη… Georgia, δηλαδή το κορίτσι του άλλου ζευγαριού!

Φυσικά το Twitter πήρε φωτιά με χρήστες να σχολιάζουν ότι ένα τέτοιο φινάλε ξεπέρασε και τις ανατροπές που βλέπουν σε σειρές!

 

Διαβάστε επίσης:

Too Hot To Handle: Αυτός είναι ο πραγματικός «νικητής» του ριάλιτι

Too Hot to Handle: Δύο παίκτες του νέου ριάλιτι του Netflix ετοιμάζονται για γάμο

Love Is Blind: Το ριάλιτι ανανεώθηκε για δεύτερη και τρίτη σεζόν

Η οικογένεια Καρντάσιαν έρχεται στο Netflix τον Ιούνιο


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ