Η οικογένεια Καρντάσιαν έρχεται στο Netflix τον Ιούνιο


Το Netflix τον τελευταίο χρόνο επενδύει πολύ στα ριάλιτι, αφού όπως φαίνεται ανεβάζουν την τηλεθέαση στα ύψη.

Έτσι, μετά το επιτυχημένο Love Is Blind αλλά και το Too Hot to Handle, που «αναστάτωσαν» για τα καλά τα νούμερα της πλατφόρμας, το δίκτυο αποφάσισε να αγοράσει τα δικαιώματα ίσως του πιο γνωστού ριάλιτι παγκοσμίως.

Όπως σωστά καταλάβατε, πρόκειται για το Keeping Up with the Kardashians, το οποίο ανέδειξε την οικογένεια Καρντάσιαν, κερδίζοντας τόση δημοσιότητα, με τα αποτελέσματα που όλοι γνωρίζετε.

Το διάσημο ριάλιτι όπως βλέπουμε στα προσεχώς της πλατφόρμας, θα καταφτάσει στις οθόνες μας την 1η Ιουνίου. Το ριάλιτι έκανε πρεμιέρα στις 14 Οκτωβρίου 2007 και εστιάζει στις προσωπικές και επαγγελματικές ζωές των μελών της οικογένειας Καρντάσιαν-Τζένερ. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η 18η σεζόν, η οποία προβάλλεται από τα δίκτυα E! Entertainment και Fox Life.

Από την άλλη πλευρά ωστόσο, δεν είναι λίγοι οι συνδρομητές που πλέον έχουν αρχίσει να ενοχλούνται που το δίκτυο επενδύει σε τόσο «φτηνά» προγράμματα όπως υποστηρίζουν, και επιθυμούν ποιοτικότερες σειρές και ταινίες.

Εσείς τι λέτε; Αφήστε μας στα σχόλια τη δική σας γνώμη.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

  1. Juliana 08/05/2020

    Πολύ κρίμα... Ότι πιο απαίσιο! Δεν θέλω τα λεφτά μου, όσο λίγα και να είναι, να στηρίζουν παρόμοια "shows". Καλά θα είναι οι υπεύθυνοι να βάλουν τη δυνατότητα να επιλέγουμε τι θέλουμε να παρακολουθούμε, δηλ. για τι θέλουμε να πληρώσουμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ