Οι 10 καλύτερες τηλεοπτικές μαμάδες


Σήμερα είναι η γιορτή της μητέρας κι εκτός από τις σπουδαίες μαμάδες που υπάρχουν εκεί έξω, τόσο ο κινηματογράφος, όσο και η τηλεόραση μας παρουσίασαν σπουδαία πρότυπα όλα αυτά τα χρόνια. Οι μητέρες που ξεχώρισαν στην τηλεόραση είναι πραγματικά αμέτρητες, συνεπώς εμείς θα ασχοληθούμε με 10 από αυτές. Αφήστε μας στα σχόλια τις δικές σας αγαπημένες μαμάδες!

 

Lorelai Gilmore (Lauren Graham) – Gilmore Girls
Η Lorelai είναι η καλύτερη φίλη της κόρης της, Rory. Αντιμετωπίζουν μαζί με χιούμορ τις καταστάσεις και παραμένουν ενωμένες σε κάθε αναποδιά.

 

Tami Taylor (Connie Britton) – Friday Night Lights
H Tami Taylor υπήρξε μια υπέροχη μαμά όχι μόνο για τα δικά της παιδιά, αλλά και για όλους τους μαθητές του Dillon High.

 

Kristina Braverman (Monica Potter) – Parenthood
Η επιτομή της άνευ όρων αγάπης, δεν σταμάτησε ποτέ να φροντίζει και να στηρίζει την έφηβη κόρης της και τον αυτιστικό γιο της.

 

Cora Crawley (Elizabeth McGovern) – Downton Abbey
Η Cora παρέμεινε αξιοπρεπής σε κάθε δράμα και σκάνδαλο που αντιμετώπισε η οικογένεια και ήταν πιστή και στις κόρες της αλλά και στον σύζυγό της. Πάντα ειρηνοποιός, δεν εγκατάλειψε ποτέ κανέναν στα δύσκολα.

 

Sam Fox (Pamela Adlon) – Better Things
Η Sam είναι μία ανύπαντρη μητέρα τριών παιδιών που προσπαθεί να ανταπεξέλθει στην επαγγελματική της ζωή ως ηθοποιός. Τα παιδιά της όμως τη λατρεύουν κι αυτό σημαίνει τα πάντα.

 

Meredith Grey (Ellen Pompeo) – Grey’s Anatomy
Η Meredith είχε πάντα τον φόβο από την εργασιομανία της ότι δεν θα γίνει μια στοργική και αγαπητή μητέρα. Μαζί με τον σύζυγός της, Derek Shepherd υιοθετούν τη Zola, ένα ορφανό μωρό από το Μαλάουι και αργότερα γέννησε τρία παιδιά. Όχι μόνο κατάφερε να γίνει μια σπουδαία μητέρα αλλά αντιμετώπιζε και τους ασθενείς της σαν είναι δικά της παιδιά.

 

Leslie Knope (Amy Poehler) – Parks and Recreation
Όταν η Leslie έμαθε ότι θα αποκτήσει τρίδυμα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστεψαν ότι θα τα παρατήσει τη δουλειά της για να αφοσιωθεί στα παιδιά της. Εκείνη αποφάσισε να δουλέψει ακόμα περισσότερο για να προσφέρει τα πάντα σε εκείνα και έγινε μια αξιολάτρευτη μαμά πρότυπο.

 

 

Jane Villanueva (Gina Rodriguez) – Jane the Virgin
Η εγκυμοσύνη της Jane ήταν εντελώς αναπάντεχη όπως έχετε διαπιστώσει ήδη από την υπόθεση της σειράς, εκείνη όμως έγινε μια εξαιρετική μητέρα. Σε αυτό βοήθησαν και οι αρχές που είχε πάρει από τη μητέρα και τη γιαγιά της.

 

Penelope Riera Alvarez (Justina Machado) – One Day at a Time
Η Penelope Riera Alvarez ζει μια αγχωτική ζωή και προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα δικά της προβλήματα κατάθλιψης, ενώ είναι νοσοκόμα σε έναν ανίκανο γιατρό και ζει με την εξαιρετικά ζωηρή μητέρα της. Πάντα όμως έχει χρόνο για τα παιδιά της.

 

Rebecca Pearson (Mandy Moore) – This Is Us
Η Rebecca είχε την πλήρη συναισθηματική στήριξη του άντρα της όταν έμαθε ότι θα γεννούσε τρίδυμα, αλλά η ζωή φύλαγε μια τραγωδία. Εκείνη όμως δεν το έβαλε κάτω και έγινε μια στοργική μητέρα.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ