13 πράγματα που δεν γνωρίζατε για το Cobra Kai


To Cobra Kai εμφανίστηκε στο YouTube το 2018, κουβαλώντας μια ιστορία πολλών δεκαετιών.

Η σειρά φαινόμενο που μας έκανε όλους να νοσταλγήσουμε το “Wax on Wax off” και αρκετές ακόμα αγαπημένες σκηνές των ταινιών Karate Kid, ανήκει επισήμως στο Netflix και μέχρι να δούμε τη νέα σεζόν, σας συγκεντρώσαμε κάποιες πληροφορίες.


1. O σκηνοθέτης του Κarate Kid John G. Avildsen, είχε πολλά ακυκλοφόρητα πλάνα από τις ταινίες κι έτσι όταν αποφασίστηκε να γίνει η σειρά, θέλησε να τα κάνει «δώρο» για να χρησιμοποιηθούν στο Cobra Kai ως flashbacks.


2. Το σπίτι της οικογένειας Larusso είναι το ίδιο που είχαν οι Walsh στη σειρά Beverly Hills 90210.


3. Oι πρωταγωνιστές της σειράς Ralph Macchio και William Zabka είναι φίλοι από το πρώτο Karate Kid και μάλιστα πολύ αγαπημένοι.


4. Οι περισσότεροι μαθητές του Cobra Kai πήραν τα ονόματά τους από μέλη του συνεργείου της σειράς.


🥋 Cobra Kai: Όλα όσα μάθαμε για την τρίτη σεζόν


5. Η ηθοποιός Diora Baird έπαιξε τη γυναίκα του William Zabka στην ταινία Hot Tub Time Machine / Ένα τρελό τρελό τζακούζι (2010). Στη σειρά υποδύεται την πρώην του και μητέρα του παιδιού του.


6. Ο ηθοποιός Will Smith είναι ένας από τους εκτελεστικούς παραγωγούς της σειράς.


7. Ο ηθοποιός Thomas Ian Griffith αρνήθηκε να υποδυθεί ξανά τον Terry Silver, καθώς έχει αποσυρθεί από την υποκριτική εδώ και χρόνια.


8. Αν και στη σειρά παίζουν τη μάνα με την κόρη, στην πραγματικότητα η Courtney Henggeler (Amanda Larusso) είναι μόνο 14 χρόνια μεγαλύτερη από τη Mary Mouser (Samantha).


9. Παρά τον θάνατό του το 2005, ο Pat Morita που υποδύθηκε τον Μr. Miyagi στις ταινίες Karate Kid, εξακολουθεί να είναι μέρος της σειράς. Αναφέρεται περιστασιακά και εμφανίζεται σε flashback. Το πέμπτο επεισόδιο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του, ενώ σε επεισόδιο της δεύτερης σεζόν, χρησιμοποίησαν έναν σωσία του για να τον δείξουν να χτίζει την αυλή του.


10. Υπήρχαν κάποιες φήμες ότι ο ρόλος του John Kreese είχε προταθεί αρχικά στον Chuck Norris αλλά τον απέρριψε γιατί δεν του άρεσε η αρνητική απεικόνιση ενός δασκάλου καράτε κι έτσι δόθηκε στον ηθοποιό Martin Kove. Ωστόσο, ο Νοrris είχε δηλώσει ότι ποτέ δεν του ζήτησαν να παίξει.


11. Η κορδέλα που φοράει ο Daniel όταν αποφασίζει να ασχοληθεί ξανά με το καράτε, είναι η πραγματική κορδέλα από την πρώτη ταινία Κarate Kid.


12. Στο αρχικό σενάριο, το επίθετο του Daniel LaRusso, ήταν Webber και το ονοματεπώνυμο του Johnny Lawrence ήταν Donald Rice.Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου/κειμένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, ακόμα κι αν υπάρχει αναφορά της πηγής, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.13. Ο Ralph Macchio όταν έπαιξε στο Κarate Kid ήταν 22 ετών και υποδύθηκε τον 17χρονο. Η Mary Mouser, που παίζει την κόρη του Samantha στη σειρά είναι κι αυτή 22 ετών και υποδύεται την 17χρονη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ