16 πράγματα που δεν γνωρίζατε για το Umbrella Academy


Έχουμε αναφέρει αρκετές φορές στο Watch & Chill την τεράστια επιτυχία που σημειώνει το Umbrella Academy του Netflix και συχνά μπαίνουμε στον πειρασμό να αναζητήσουμε περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τη σειρά.

Αυτή τη φορά συγκεντρώσαμε 16 ενδιαφέροντα trivia και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω.

1. To κόμικ Umbrella Academy δημιουργήθηκε από τον Gerard Way, τον τραγουδιστή του ροκ συγκροτήματος My Chemical Romance, το οποίο διαλύθηκε το 2013 μετά από 12 χρόνια καριέρας. Ο Way έγραψε το κόμικ για να εκφράσει τα άσχημα συναισθήματα που του προκάλεσε το τέλος της συνεργασίας τους.

2. Το Netflix αρχικά ήταν να κάνει το Umbrella Academy ταινία σε συνεργασία με την Universal Pictures.

3. Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Number Five (Aidan Gallagher) είναι 16 ετών.

4. H Ellen Page δήλωσε ότι της φάνηκε εξαιρετικά δύσκολο να παίξει βιολί και πήρε μαθήματα από ένα 16χρονο κορίτσι, το οποίο αποκάλεσε «φαινόμενο».

5. Ο Aidan είχε καθυστερήσει υπερβολικά να πάει στο κάστινγκ για τον ρόλο του Five και νόμιζε ότι δεν θα έπαιρνε τον ρόλο. Μόλις τον πήρε, τα κόμιξ του Gabriel έγιναν τα αγαπημένα του!

6. H Mary J. Blige που υποδύεται την Cha-Cha είπε ότι η αγαπημένη της σκηνή στη σειρά ήταν το ξύλο που έπεσε με τον Hazel, ωστόσο μισούσε τις μάσκες που αναγκάστηκε να φορέσει.

7. Ο showrunner Steve Blackman ήταν σχεδόν έτοιμος να μην συμπεριλάβει τον Five στη σειρά αφού είχε δει άπειρα παιδιά που δεν κατάφεραν να τον πείσουν. Όταν όμως μπήκε στην αίθουσα ο  Aidan Gallagher θεώρησε ότι ήταν ο ιδανικός!

8. Σε όλους τους ηθοποιούς στο τέλος των γυρισμάτων της πρώτης σεζόν δόθηκε ως αναμνηστικό μια ομπρέλα… Academy.

9. Ο Robert Sheehan έχει μανία με τη μόδα όπως ο Klaus και του αρέσει να πειραματίζεται με διαφορετικά στυλ.

10. Κατά τη διάρκεια της σκηνής της κηδείας του Reginald Hargreeves, η θερμοκρασία ήταν -10 βαθμούς!

11. Η τελευταία σκηνή που γυρίστηκε στην πρώτη σεζόν ήταν εκείνη που η Allison και o Luther βρίσκονται στον τηλεφωνικό θάλαμο. Μάλιστα υπήρχε και αρκετό άγχος αφού τη γύριζαν λίγο πριν ξημερώσει και έπρεπε να προλάβουν να μην εμφανιστεί ο ήλιος.

12. Η Emmy Raver-Lampman (Αllison) και ο Tom Hopper (Luther) έχουν γίνει κολλητοί φίλοι μετά τη σειρά.

13. Η Mary J. Blige (Cha-Cha) έκανε καθημερινά μαθήματα πολεμικών τεχνών για να καταφέρει να αντεπεξέλθει καλύτερα στον ρόλο.

14. Ο Tom Hopper προσπάθησε να πάρει πολλά κιλά για τον ρόλο του ως Luther αλλά δεν τα κατάφερε συνεπώς φόρεσε ειδικό κοστούμι.

15. Ο Cameron Britton που υποδύεται τον Hazel, ήξερε από την πρώτη στιγμή που είδε την Mary J. Blige ότι θα τα πάνε περίφημα αφού έχουν το ίδιο χιούμορ.

16. Αν και όλοι περίμεναν ότι τη μουσική της σειράς θα την επέλεγε ο Gerard λόγω του ότι είναι μουσικός, η αλήθεια είναι ότι δεν ανακατεύτηκε στο συγκεκριμένο κομμάτι και τα ανέλαβε όλα ο Steve Blackman.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

  1. Κρις 09/07/2020

    Μια από τις πιο αξιόλογες σειρές που πραγματικά αξίζουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ