Το παρασκήνιο μιας συνάντησης: Ο Μπραντ της φώναζε Άνιστον κι εκείνη έκανε ότι δεν άκουγε!


Κανένα ζευγάρι δεν έχει σχολιαστεί περισσότερο τις τελευταίες ημέρες όσο ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον. Η αιτία ήταν η συνάντησή τους στα παρασκήνια των SAG Awards και τα αγγίγματα μεταξύ τους που προκάλεσαν καρδιοχτύπια σε όσους πάντα ήθελαν να τους δουν ξανά μαζί (και όπως αποδεικνύεται από το hype δεν είναι λίγοι).

[irp posts=”30954″ name=”Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον επιτέλους μαζί”]

Ευτυχώς για όσους αγαπούν την κλειδαρότρυπα όσοι ήταν μπροστά στη συνάντηση μίλησαν γι’ αυτή και αποκάλυψαν ποιο ήταν το κλίμα και τι ακριβώς έγινε.
Και πρώτη απ’ όλους η φωτογράφος που πάτησε το πιο viral κλικ των ημερών. Η Emma McIntyre, φωτογράφος της Getty Images, δουλεύει εδώ και 4 χρόνια στα παρασκήνια τέτοιων εκδηλώσεων. Επειδή συνήθως σε τέτοιες φάσεις όλοι είναι χαρούμενοι, είναι σύνηθες να αποτυπώνει ευτυχισμένα συναπαντήματα μεταξύ ηθοποιών. Αυτή τη φορά το είχε διαισθανθεί ότι ίσως και να τα κατάφερνε να τους πετύχει και τους δύο!

 

Μιλώντας στο People, η φωτογράφος περιέγραψε πώς έτρεχε πάνω κάτω (γιατί είναι δύο οι περιοχές των παρασκηνίων) μπας και καταφέρει να τους συναντήσει μαζί. Σε αυτό το σημείο και πριν συνεχίσουμε με τη διήγηση της φωτογράφου αξίζει να μεταφέρουμε όσα αποκάλυψε κάποιος που βρισκόταν στα παρασκήνια και είδε όλη τη φάση. Την περιγράφει ως εξής: «Ο Brad ήταν στα παρασκήνια και φωτογραφιζόταν όταν ξαφνικά με την άκρη του ματιού του είδε την Jen προς τα πίσω. Άρχισε να της φωνάζει συνέχεια Aniston, Aniston. Δεν την είπε Jen. Εκείνη τον άκουσε αλλά δεν απάντησε και προσπάθησε να πάει στο άλλο δωμάτιο για να αποφύγει τη συνάντηση. Ωστόσο δεν γινόταν, τον είδε και έκαναν μία μικρή αγκαλιά και αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις. Η φωτογραφία που δείχνει το χέρι του πάνω της είναι όταν την τράβηξε απαλά για να της πει συγχαρητήρια. Η φάση κράτησε περίπου μισό με ένα λεπτό και ενορχηστρώθηκε από τον Brad, εκείνος ήταν που ήθελε να συμβεί. Και οι δύο έφυγαν με χαμόγελο. Ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή».

Η φωτογράφος επίσης θυμάται ότι ο Μπραντ φώναζε Aniston και ότι και οι δύο έδειχναν πραγματικά χαρούμενοι που έβλεπε ο ένας τον άλλο. Στο σημείο ήταν άλλοι δύο φωτογράφοι, αλλά μόνο η Emma στεκόταν στο σωστό σημείο, την κατάλληλη στιγμή!

 


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

  1. Γιάννα 23/01/2020

    Αχ η αγάπη! Μακάρι να τους ξαναδούμε μαζί. πολυ μ αρεσε αυτό το Ανιστον Ανιστον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ