Η σειρά Spinning Out ξεκίνησε να προβάλλεται πριν λίγο καιρό στο Netflix και αν κρίνουμε από τα σχόλια του κόσμου στα social media, άρεσε πολύ.

Στην υπόθεση της σειράς, όταν μια άτυχη πτώση απειλεί την καριέρα της στο επαγγελματικό πατινάζ, η Kat Baker αρπάζει την ευκαιρία να κυνηγήσει το όνειρό της να φτάσει στους Ολυμπιακούς, ρισκάροντας να χάσει τα πάντα. To Spinning Out έχει κερδίσει τις εντυπώσεις όχι μόνο επειδή παρουσιάζει μια όμορφη ιστορία αγάπης αλλά κι επειδή θίγει με ξεχωριστό τρόπο, σημαντικά ψυχολικά θέματα, όπως για παράδειγμα η διπολική διαταραχή.

Πρωταγωνίστρια της σειράς που αποτελείται από 10 επεισόδια είναι η Kaya Scodelario (The Maze Runner, Skins), η οποία αντικατέστησε τελευταία στιγμή την ηθοποιό Εmma Roberts μετά τη διακοπή της συμφωνίας της με το δίκτυο.

Μετά το binge watching της πρώτης σεζόν (κάτι μας λέει ότι θα ανανεωθεί πολύ σύντομα και για δεύτερη), οι χρήστες του Netflix θέλησαν να μάθουν περισσότερα για τους ρόλους που υποδύθηκαν οι ηθοποιοί. Ένα από τα βασικά ερωτήματα που προέκυψαν ήταν αν η Kaya Scodelario ξέρει όντως επαγγελματικό πατινάζ. Το ψάξαμε και σας το αποκαλύπτουμε αμέσως!

Γνωρίζετε ήδη ότι οι ηθοποιοί προκειμένουν να υποδυθούν καλύτερα τους ρόλους τους είναι ικανοί για πολλά πράγματα. Και η αλήθεια είναι ότι Scodelario αμέσως μόλις πήρε τον ρόλο της Kat Baker ξεκίνησε αμέσως μαθήματα, όπως θα διαπιστώσετε και από το παρακάτω tweet:

Το να φτάσει όμως σε προχωρημένο επίπεδο θα ήταν σχεδόν απίθανο, συνεπώς χρειάστηκε βοήθεια όχι μόνο από μία, αλλά από τέσσερις αθλήτριες:

H Kim DeGuise Léveillée, πρώην πρωταθλήτρια στον Καναδά, βοήθησε την ηθοποιό στο διπλό άλμα.

Kim DeGuise Léveillée

Για τις σκηνές που δεν υπήρχε άλμα αλλά χρειαζόταν τρομερή επιδεξιότητα στις στροφές, η skater Michelle Long έκανε τα «μαγικά» της.

Michelle Long

Στις ακόμα πιο περίπλοκες φάσεις που απαιτούσαν σηκώματα και πεταχτά άλματα, η παραγωγή προσέλαβε τις πλέον αρμόδιες πρωταθλήτριες Elizabeth Putnam και Evelyn Walsh. Η Putnan ανέλαβε τα επεισόδια 3 και 4 και η Walsh τα 7 και 10.

Elizabeth Putnam

 

Evelyn Walsh

Σε κάθε περίπτωση η προσπάθεια της Scodelario ήταν αξιόλογη και έδωσε τον καλύτερο της εαυτό, ακόμα και στις ελάχιστες κινήσεις που έπρεπε να κάνει! Συμφωνείτε;

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

Δείτε Ακόμα