Το Netflix συμφώνησε να «κατεβάσει» την ποιότητα της εικόνας


Tις τελευταίες εβδομάδες λόγω καραντίνας, όλο και περισσότεροι άνθρωποι καταφεύγουν στο διαδίκτυο, επιλέγοντας κυρίως τις streaming υπηρεσίες προκειμένου να ψυχαγωγηθούν και να γεμίσει ο ελεύθερος χρόνος τους.

Ωστόσο η αυξημένη χρήση του διαδικτύου, έχει επηρεάσει τις ταχύτητες και την αποτελεσματικότητα του δικτύου κι έτσι η Κομισιόν ζήτησε από τους μεγάλους παρόχους streaming υπηρεσιών να «κατεβάσουν» την ποιότητα της εικόνας των προγραμμάτων τους, προκειμένου να μην προκληθεί περαιτέρω πρόβλημα.

Σύμφωνα με το Variety, το Νetflix μετά από συζήτηση που έγινε μεταξύ του Διευθύνοντος Συμβούλου Reed Hastings και του Επιτρόπου Εσωτερικής Αγοράς και Υπηρεσιών της ΕΕ, Thierry Berton, αποφάσισε τελικά να χαμηλώσει την ποιότητα στην Ευρώπη για τις επόμενες 30 ημέρες, χωρίς να αναφέρει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες.

Πηγή: Variety

 


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ