Ηθοποιός του Lost αρνείται να αυτοπεριοριστεί λόγω κορωνοϊού


Κι όμως, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, με τον αριθμό των νεκρών και των κρουσμάτων να αυξάνεται και χώρες όπως η Ιταλία να έχουν βυθιστεί στο πένθος υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που αρνούνται να δουν τον ιό σαν κάτι σοβαρό.Σε αυτούς ανήκει και η ηθοποιός που γνωρίσαμε από το Lost, Evangeline Lilly, η οποία αρνείται να αυτοπεριοριστεί και χαρακτηρίζει τον κορωνοϊό μία «γρίπη».

Μάλιστα θέλησε να μοιραστεί τις απόψεις της μέσω της σελίδας της στο  Instagram: «Μόλις άφησα τα παιδιά μου σε καμπ γυμναστικής. Έπλυναν τα χέρια τους πριν μπουν μέσα. Παίζουν και γελάνε».

Η στάση της προκάλεσε την έκπληξη πολλών και την οργή αρκετών. Ένας χρήστης της έγραψε: «Σε καλώ να σκεφτείς ξανά την εγωιστική και αλαζονική στάση σου. Δεν θα συγχωρέσεις τον εαυτό σου, αν η μητέρα σου υποφέρει εξαιτίας της βλακείας σου».

«Μην είσαι χαζή, είναι σοβαρό» της έγραψε άλλος χρήστης.

Η Καναδέζα ηθοποιός, ο πατέρας της οποίας έχει λευχαιμία, δεν δίστασε να απαντήσει στα σχόλια.

«Έχω δύο μικρά παιδιά. Μερικοί άνθρωποι θεωρούν πιο σημαντική τη ζωή τους από την ελευθερία τους και μερικοί βάζουν την ελευθερία τους πάνω από τη ζωή τους. Όλοι κάνουμε επιλογές».

Σε άλλο σχόλιο είπε ότι αυτό που ζούμε μοιάζει με στρατιωτικό νόμο «στο όνομα μιας γρίπης» και ζήτησε να έχουμε το νου μας στους επικεφαλής για να μη μας κλέψουν και άλλες ελευθερίες.

Η επίμαχη ανάρτηση:


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ