Το Netflix μας πάει… χειρουργείο


Σας αρέσουν τα ιατρικά ντοκιμαντέρ;
Θα θέλατε να μάθετε τι απαιτείται για να φτάσει ένας χειρουργός να θεωρείται παγκοσμίως κορυφαίος στο είδος του; Αν ναι, τότε σίγουρα σας ενδιαφέρει το τεσσάρων επεισοδίων ντοκιμαντέρ των BBC Studios που εξασφάλισε το Netflix. Προς το παρόν το ντοκιμαντέρ βρίσκεται ακόμα στην παραγωγή και δεν έχει καν όνομα, ωστόσο γνωρίζουμε ότι κάθε επεισόδιο θα επικεντρώνεται στην ιστορία ενός εκ των κορυφαίων χειρουργών του πλανήτη. Οι τηλεθεατές δεν θα μάθουν όμως απλώς πληροφορίες για τη ζωή τους. Θα τους ακολουθήσουν ακόμα και στο χειρουργικό τραπέζι και θα δουν πώς οι πιο διακεκριμένοι άνθρωποι στο είδος τους αντιμετωπίζουν μία σοβαρή επέμβαση, αλλά και τι ακριβώς γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες ενός χειρουργείου.

Ταυτόχρονα, οι δημιουργοί θέλουν να δείξουν πώς αλλάζουν οι γνώσεις μας για το ανθρώπινο σώμα και πώς εξελίσσεται η επιστήμη. Πρόκειται εν ολίγοις για ένα πολυεπίπεδο πρόγραμμα που στόχο έχει να δείξει διαφορετικές πτυχές, χωρίς να επικεντρωθεί απλώς σε μία ανθρώπινη ιστορία.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι θα ασχοληθεί με τους τομείς της καρδιοχειρουργικής, της νευροχειρουργικής και των μεταμοσχεύσεων.

Το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix το 2020.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ