Πολλοί φαν που βλέπουν και ξαναβλέπουν (αλήθεια πότε θα σταματήσουμε;) τα επεισόδια από τα Φιλαράκια, εύχονται κάποια στιγμή να έβγαινε μία ταινία που θα βλέπαμε τους αγαπημένους μας ήρωες στο σήμερα.
Ανά καιρούς βγαίνουν σχετικά δημοσιεύματα με πληροφορίες και δηλώσεις των ηθοποιών, ωστόσο η τελευταία απάντηση για το θέμα, κλείνει οριστικά το κεφάλαιο «Τα Φιλαράκια στον κινηματογράφο».

Η Jennifer Aniston σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Variety παραδέχτηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον να γυριστεί ταινία, ωστόσο οι παραγωγοί δεν θα συμφωνούσαν ποτέ σε κάτι τέτοιο. Και εξήγησε: «Οι παραγωγοί μας δεν θα το ήθελαν, δεν θα μας άφηναν. Κοιτάξτε, δεν είναι ότι δεν το θέλουμε, γιατί οι φαν μας το θέλουν πάρα πολύ». Η Aniston ρωτήθηκε αν το υπόλοιπο cast θα ήθελε να ξαναπαίξει τον ρόλο του και απάντησε: «Εξαρτάται. Δεν έχουμε καθίσει όλοι σε ένα δωμάτιο. Αν θα μας άρεσε να κάνουμε κάτι όλοι μαζί; Και βέβαια. Θα είχε πλάκα. Θα μπορούσαμε να το επανασχεδιάσουμε για μερικά επεισόδια. Αλλά τέλος πάντων. Ίσως να είναι καλύτερα έτσι, ποτέ δεν θα μάθουμε».

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δείτε Ακόμα

1 Σχόλια

  1. Θα ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό... Αλλά μην με ξυπνάτε αφήστε με να ονειρεύομαι...