Το Face Off θα αποκτήσει reboot


Ακόμα μία διάσημη ταινία των 90s ετοιμάζεται για reboot. Ο λόγος για το Face/Off του John Woo με τους John Travolta και Nicolas Cage, με την Paramount Pictures να ετοιμάζει ταινία αλλά με νέο cast. Ο Oren Uziel θα γράψει το σενάριο.

Στην ταινία του 1997, ένας κακοποιός, ο Castor Troy, σκοτώνει τον γιο ενός αστυνομικού, του Sean Archer. Η σύλληψή του γίνεται ο μοναδικός σκοπός της ζωής του Archer. Μετά από μια οργανωμένη ενέδρα ο Troy πέφτει σε κώμα και η μοναδική λύση για να μπορέσουν να μάθουν τα σχέδια του είναι ο Archer να πάρει (κυριολεκτικά, με εγχείριση) το πρόσωπό του και να διεισδύσει στη συμμορία του. Ο Troy όμως συνέρχεται, παίρνει το πρόσωπο του Archer, σκοτώνοντας όλους όσοι ήξεραν για αυτή την «ανταλλαγή» και ζει τη ζωή του Archer. Ο θύτης γίνεται θύμα και παλεύει για να αποδείξει την ταυτότητά του, αλλά και για να σώσει την ίδια του την οικογένεια. Η ταινία είχε πολύ καλές σκηνές δράσης ενώ είχε μεγάλη επιτυχία και στο box office. Μένει να δούμε αν το reboot θα σταθεί στο ύψος της…


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ