Το Dirty John, η ανθολογική σειρά που μεταφέρει στη μικρή οθόνη αληθινές ιστορίες, βρήκε την επόμενη ιστορία του αλλά και τους πρωταγωνιστές του. Η πρώτη σεζόν τα είχε πάει πολύ καλά, ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με τη δεύτερη.
Πρωταγωνιστές στον δεύτερο κύκλο θα είναι η Amanda Peet και ο Christian Slater και η υπόθεση θα ονομάζεται «The Betty Broderick Story». Πρόκειται για την ιστορία ενός διαζυγίου που εξελίχθηκε με τραγικό τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
The Life Ahead: Αυτή είναι η νέα ταινία του Netflix με τη Sophia Loren

Αυτή τη φορά θα μεταφερθούμε στη δεκαετία του 1960, όπου θα συναντήσουμε την Betty (Peet) και τον Dan Broderick (Slater). Μετά από χρόνια στερήσεων, προκειμένου ο Dan να τα βγάλει πέρα στο πανεπιστήμιο, τελικά η Betty αρχίζει να απολαμβάνει τους καρπούς των κόπων της καθώς ο σύζυγός της αναδεικνύεται σε σταρ του νομικού κόσμου του Σαν Ντιέγκο. Όλα όμως θα αλλάξουν στη ζωή της, όταν εκείνος θα προσλάβει στο γραφείο του την όμορφη Linda…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Stranger Things: Ηθοποιός του Game Of Thrones θα παίξει στην τέταρτη σεζόν

Η συγκλονιστική συνέχεια επί της οθόνης!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

Δείτε Ακόμα