Το Cobra Kai ψάχνει νέο «σπίτι»


H σειρά Cobra Kai αποχωρεί οριστικά από το YouTube Premium και πλέον ψάχνει να βρει νέα τηλεοπτική στέγη σε streaming υπηρεσία.

Όπως αντιλαμβάνεστε η «μάχη» για την απόκτηση των αποκλειστικών δικαιωμάτων είναι μεγάλη μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς, αλλά μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι θα μεταφερθεί στο Netflix, με δεύτερο επικρατέστερο στην κούρσα το δίκτυο Hulu.

H πλατφόρμα που θα αποκτήσει το Cobra Kai όχι μόνο θα κυκλοφορήσει την πολυαναμένομενη τρίτη σεζόν, αλλά και θα διαθέσει τις δύο προηγούμενες στους συνδρομητές.

Η σειρά αποτελεί το sequel της ταινίας Karate Kid και εισέπραξε πολύ θετικές κριτικές από το κοινό.

Ο Johnny Lawrence είναι ένας μεσήλικας, προβληματικός λιγάκι τύπος, παλιοροκάς, αθυρόστομος και καβγατζής. Ζει με τις δόξες του παρελθόντος, όταν το παρόν του διαλύεται και το μέλλον του είναι αβέβαιο.Στην ίδια πόλη, η άλλη πλευρά του νομίσματος. Η νέμεσίς του, ο Daniel LaRusso, πετυχημένος μεγαλοαστός, έχει πιάσει το αμερικάνικο όνειρο και φαινομενικά έχει όλα όσα θέλει. Λεφτά, οικογένεια, status. Tι θα συμβεί όμως όταν οι δρόμοι τους διασταυρωθούν και πάλι;

Τις επόμενες ημέρες που θα ανακοινωθεί επίσημα ο νέος «ιδιοκτήτης» θα σας ενημερώσουμε για όλες τις νέες πληροφορίες.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ