Μπορεί η ανανέωση του Stranger Things να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα από το Netflix, η συνέχεια της ιστορίας όμως είναι δεδομένη αφού ο τρίτος κύκλος έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης και οι αδερφοί Duffer, έχουν ετοιμάσει ήδη το σενάριο του τέταρτου κύκλου.

 

O τρίτος κύκλος του Stranger Things κλείνει με την οικογένεια Byer (Winona Ryder, Noah Schnapp και Charlie Heaton) και την Eleven (Millie Bobby Brown) να μετακομίζουν από το Hawkins στο Chicago για μια νέα αρχή. Η τελευταία σκηνή μας μεταφέρει σε κάποιες εγκαταστάσεις της Ρωσίας και μας δείχνει δύο στρατιώτες να ετοιμάζονται να προσφέρουν έναν φυλακισμένο στον Demogorgon. Oι δύο αυτές σκηνές υποδηλώνουν ότι η συνέχεια θα είναι εντελώς διαφορετική αφού η υπόθεση θα εξελίσσεται πλέον κι εκτός Hawkins. Οι δημιουργοί εξάλλου της σειράς δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να φανεί ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται κι έτσι αναμένουμε νέες εκπλήξεις αλλά και συγκινήσεις.

 

Σε πρόσφατη συνέντευξή τους στο Entertainment Weekly, ο Matt και ο Ross Duffer δήλωσαν ότι ανυπομονούν για την τέταρτη σεζόν για να δείξουν τι συμβαίνει στον κόσμο έξω από το Hawkins. Το κοινό βρίσκεται επίσης σε μεγάλη αγωνία για την ταυτότητα του Αμερικανού που αναφέρεται στην τελευταία σκηνή του κύκλου, οι Duffer όμως απέφυγαν να σχολιάσουν.

Αναφορικά με το έτος που θα εξελίσσεται η νέα σεζόν, το πιο λογικό είναι να τοποθετείται το 1986, αν κρίνουμε από το χρονοδιάγραμμα των προηγούμενων κύκλων. Το γεγονός όμως ότι πλέον τα παιδιά έχουν μεγαλώσει αρκετά, μπορεί να κάνει τους Duffer να θελήσουν να προχωρήσουν κάποια χρόνια την ιστορία. Εξάλλου ο ηθοποιός Caleb McLaughlin κλείνει φέτος τα 18 του χρόνια και δεν θα μπορεί να υποδύεται για πολύ καιρό ακόμα τον 14χρονο!

Πάμε τώρα στο μεγάλο ερώτημα και τη στιγμή που το κοινό σάστισε. Στην τρίτη σεζόν βλέπουμε ότι ο Hopper βρίσκεται έξω από την τρύπα και ζητάει από την Joyce να ανατινάξει το δωμάτιο για να σωθούν οι υπόλοιποι. Λίγο αργότερα, μια εφημερίδα επιβεβαιώνει την είδηση του θανάτου του. Το κοινό όμως δεν είδε ποτέ νεκρό τον Hopper και οι θεωρίες στο διαδίκτυο από τους φαν έχουν ξεκινήσει για τα καλά. Μήπως όταν έκλεισε τα μάτια η Joyce για να γυρίσει τον διακόπτη, οι Ρώσοι κατάφεραν να αρπάξουν τον σερίφη;

Μήπως ο Αμερικανός που αναφέρουν στο τέλος του επεισοδίου είναι ο Hopper; Κανένας δεν θέλει να αποδεχτεί ότι ένας από τους αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς είναι νεκρός και οι Duffer ίσως και να μας κάνουν τελικά το χατήρι.

Όπως αντιλαμβάνεστε, η επόμενη σεζόν αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα και όλοι περιμένουν με αγωνία!

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δείτε Ακόμα