H σειρά βιβλίων «Οικογένεια Μπρίτζερτον» γίνεται σειρά από το Netflix


Το Netflix έχει ξεκινήσει την παραγωγή μιας νέας σειράς, που βασίζεται στην πασίγνωστη σειρά βιβλίων «Οικογένεια Μπρίτζερτον» της συγγραφέως Julia Quinn.

Η Quinn θεωρείται μία από τις κορυφαίες συγγραφείς ρομαντικών ιστορικών βιβλίων και η συγκεκριμένη σειρά εισέπραξε από την πρώτη στιγμή τον θαυμασμό του αναγνωστικού κοινού.
Η διάσημη συγγραφέας, η οποία θεωρείται από πολλούς κριτικούς ως η «σύγχρονη Jane Austen», ανακοίνωσε κι επίσημα μέσω της ιστοσελίδας της το νέο, μην μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό της:

 

Τα οκτώ βιβλία της σειράς διαδραματίζονται στη βικτωριανή εποχή και κάθε ένα έχει ως βασικό χαρακτήρα ένα από τα οχτώ παιδιά του υποκόμη Μπρίτζερτον:
1. Τhe Duke and I – Ο δούκας κι εκείνη
2. The Viscount Who Loved Me – Ο ιππότης που αγάπησε
3. An Offer from a Gentleman – Παραμυθένια πρόταση
4. Romancing Mister Bridgerton – Ο ρομαντικός κύριος Μπρίτζερτον
5. Thirty-Six Valentines – Αιώνια δικός σου
6. To Sir Phillip, With Love – Μαγεμένη καρδιά
7. The First Kiss – Το φιλί σου μόνο
8. When He Was Wicked – Και ζήσαν αυτοί καλύτερα

 

 

Τη δημιουργία της σειράς έχουν αναλάβει οι Shonda Rhimes και Chris Van Dusen, γνωστοί από τις δουλειές τους στις τηλεοπτικές σειρές Grey’s Anatomy και Scandal. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα στο Λονδίνο και η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix το 2020.

Η ηθοποιός Julie Andrews (Μary Poppins) θα δανείσει τη φωνή της στη Lady Whistledown και τους υπόλοιπους χαρακτήρες θα υποδυθούν οι παρακάτω ηθοποιοί:
Simon Basset: Regé-Jean Page
Daphne Bridgerton: Phoebe Dynevor
Anthony Bridgerton: Jonathan Bailey
Siena Rosso: Sabrina Bartlett
Violet Bridgerton: Ruth Gemmell
Colin Bridgerton: Luke Newton
Eloise Bridgerton: Claudia Jessie
Queen Charlotte: Golda Rosheuvel
Portia Featherington: Polly Walker
Penelope Featherington: Nicola Coughlan
Marina Thompson: Ruby Barker
Lady Danbury: Adjoa Andoh

 

Tα παιδιά της οικογένειας Μπρίτζερτον.

 

Η σειρά θα ξεκινήσει με το πρώτο βιβλίο «Τhe Duke and I – Ο δούκας κι εκείνη» και η υπόθεση θα είναι η εξής:
Ο Simon Basset (Regé-Jean Page) ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στη Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), την αδερφή του καλύτερου του φίλου. Ωστόσο ο γάμος είναι απάτη. Το κύριο μέλημα του Basset είναι να σταματήσουν οι μανάδες της υψηλής κοινωνίας να του προξενεύουν τις κόρες τους και από την άλλη πλευρά το μόνο που επιθυμεί η Daphne είναι να γίνει περισσότερο αρεστή στο ανδρικό κοινό που μέχρι τώρα την αγνοούσε. Όταν όμως χορέψουν το πρώτο βαλς, τίποτα δεν θα εξελιχθεί όπως περίμεναν.

 

Phoebe Dynevor και Regé-Jean Page Πηγή: The Wrap

 

Όπως αντιλαμβάνεστε, αναμένουμε μια πολύ δυνατή ιστορία αγάπης και το Netflix φαίνεται ότι επενδύει πολύ στο συγκεκριμένο project. Εμείς στο Watch & Chill θα φροντίσουμε όπως πάντα να σας κρατάμε ενήμερους για κάθε εξέλιξη!


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ