«Ο Όλυμπος έπεσε»: Επιστρέφει και μάλιστα με… πολλούς τρόπους!


Ο πράκτορας Mike Banning που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Gerard Butler στην τριλογία: Olympus Has Fallen – London Has Fallen – Angel Has Fallen, δεν παίρνει ακόμα σύνταξη!

Η ταινία θα επιστρέψει με sequel αλλά και spin-off σε διάφορες γλώσσες.

Ο Alan Siegel, πρόεδρος της εταιρείας παραγωγής Alan Siegel Entertainment, στην οποία ανήκει η ταινία δήλωσε ότι σκέφτονται να κάνουν τέταρτη, πέμπτη, ενδεχομένως και έκτη ταινία, καθώς οι πρώτες τρεις είχαν καταγράψει τεράστια επιτυχία!

Μιλώντας σε συνέδριο, αποκάλυψε ότι σχεδιάζουν μάλιστα να κάνουν και franchise πουλώντας τα δικαιώματα σε τοπικές αγορές, ώστε να πρωταγωνιστήσουν ξένοι ηθοποιοί. Θα μπορούσαμε δηλαδή να δούμε ένα ινδικό Angel Has Fallen! Ο Siegel είπε μάλιστα ότι οι ξένοι ηθοποιοί θα μπορούσαν να συμμετάσχουν και στην αμερικανική ταινία: «Για παράδειγμα, αν κάνουμε μία ταινία στην Ινδία, ο σταρ που θα παίξει εκεί θα μπορούσε να έχει ρόλο και στο Angel Has Fallen 4!».


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ