Τι να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix


Το Netflix στις 10 το πρωί ακριβώς προσθέτει για μια ακόμα εβδομάδα νέο υλικό. Aπό σήμερα λοιπόν θα είναι διαθέσιμη η νέα μίνι σειρά Eddy αλλά και η πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν του Dead To Me. Στις ταινίες έχουμε το ιταλικό δράμα 18 Regali (18 Δώρα) και την Κυριακή καταφτάνει το φιλμ The Equalizer 2 του 2018.

Πάμε να τα δούμε όλα αναλυτικά;

 

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

08.05.2020
Dead to Me – Season 2
Μια οξύθυμη χήρα, ενώ ψάχνει τον οδηγό που χτύπησε και εγκατέλειψε τον άντρα της, γίνεται φίλη με μια εκκεντρική οπτιμίστρια που δεν είναι ακριβώς αυτή που φαίνεται.

 

08.05.2020
The Eddy – Limited Series
Ένα τζαζ κλαμπ στην καρδιά του πολυπολιτισμικού Παρισιού βρίσκεται σε κίνδυνο. Μια μουσική δραματική σειρά από τον σκηνοθέτη του La La Land, Ντάμιεν Τσαζέλ.

 

08.05.2020
Valeria – Season 1
Εν μέσω δημιουργικής και συζυγικής κρίσης, μια συγγραφέας βρίσκει καταφύγιο και στήριξη στις τρεις κολλητές της. Βασισμένο στα μυθιστορήματα της Ελίσαμπετ Μπεναβέντ.

 

ΤΑΙΝΙΕΣ

08.05.2020
18 Regali / 18 Presents / 18 Δώρα (2020)
Μια έγκυος μητέρα με καρκίνο σε τελικό στάδιο αφήνει στην αγέννητη κόρη της 18 συγκινητικά δώρα, ένα για κάθε μέρα των γενεθλίων της μέχρι την ενηλικίωσή της.

 

10.05.2020
The Equalizer 2 (2018)
Αν έχεις ένα πρόβλημα και δεν υπάρχει κανείς να βοηθήσει, ο Robert McCall είναι ο άνθρωπος σου. Πρόκειται, άλλωστε, για τον ένα και μοναδικό Equalizer. Ο McCall βοηθά τους αδύναμους και τους καταπιεσμένους αποδίδοντας δικαιοσύνη. Αμείλικτα. Αλλά όταν το επικίνδυνο παρελθόν του έρθει στην επιφάνεια, θα χρειαστεί όλες του τις δεξιότητες για να βγει ζωντανός. Έχει έρθει η ώρα να βρεθεί αντιμέτωπος με άρτια εκπαιδευμένους δολοφόνους που δεν θα σταματήσουν πουθενά για να τον εξολοθρεύσουν.

 

 

REALITY

08.05.2020
Restaurants on the Edge – Season 2
Στην πρώτη σεζόν, ένα άδειο εστιατόριο στις αυστριακές Άλπεις έχει ένα διεθνές μενού… ό,τι να ΄ναι. Για να επιβιώσει, χρειάζεται περισσότερα τοπικά φαγητά – και αγελαδινές κουδούνες. Tι μας επιφυλάσσει άραγε η νέα σεζόν;

 

08.05.2020
Rust Valley Restorers – Season 2
Ο συλλέκτης αυτοκινήτων Μάικ Χολ, ο φίλος του, Άβερι Σοφ, και ο γιος του, Κόνορ Χολ, ξεπερνούν τον εαυτό τους για να επισκευάσουν ρετρό αυτοκίνητα και να βγάλουν χρήματα.

 

Aπαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου/κειμένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr ακόμα κι αν γίνεται αναφορά της ιστοσελίδας, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

 


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ