Μπορεί ακόμη να μην έχει γίνει γνωστό πότε θα βγει η δεύτερη σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix You, ωστόσο μαθαίνουμε πληροφορίες για το τι θα αφορά.

Η συνδημιουργός της σειράς Sera Gamble αποφάσισε να δώσει στους φαν μία ιδέα για το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε.

Προς το παρόν γνωρίζουμε ότι ο δεύτερος κύκλος θα βασιστεί επίσης στο βιβλίο της Caroline Kepnes «Hidden Bodies» που είναι άλλωστε και το sequel όσων είδαμε στην πρώτη σεζόν. Είναι επίσης γνωστό ότι ο Joe μετακομίζει από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες, αν και αυτό όπως μαθαίνουμε δεν αποτελεί δική του επιλογή.

Η Gamble έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Cosmopolitan και εξήγησε ότι το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου θα ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα. Συνέχισε, λέγοντας για τα νέα επεισόδια: «Στη σεζόν 2 θα μπούμε στα πρώτα χρόνια της ζωής του Joe. Είναι φυσικό να θέλουμε να μάθουμε περισσότερα για εκείνον και να δούμε τι συνέβη στη διάρκεια της ζωής του. Θα σας πω ότι όλη την ώρα που είμαστε στο δωμάτιο συγγραφής συζητάμε για το πώς θα μπορούσε να είναι η ιστορία, τι flashback και ματιές στη ζωή του μπορούμε να κάνουμε, αυτός είναι ο οδηγός μας. Ο Joe είχε μία απαίσια παιδική ηλικία και εξαιτίας αυτής έχει γίνει έτσι ως ενήλικος. Θέλουμε όμως να ξεκαθαρίσουμε ότι πολλοί από εμάς επίσης είχαν πολύ άσχημα παιδιά χρόνια και δεν έγιναν ό,τι ο Joe Goldberg – θέλουμε με κάποιο τρόπο να φανεί αυτό».

Η παραγωγός ξεκαθάρισε επίσης ότι ο Joe δεν ανήκει στους αιμοδιψείς δολοφόνους, όπως πολλοί νομίζουν, αλλά αντίθετα σκοτώνει για να γίνει το δικό του και να ελέγχει όσους βρίσκονται γύρω του.

«Δεν θέλει να σκοτώσει ξανά, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι έτσι θα καταλήξει και στη δεύτερη σεζόν» πρόσθεσε η Gamble.

«Είναι εντελώς πληγωμένος μετά την Beck. Επίσης γνωρίζουμε καλά ότι οι τηλεθεατές θα έρθουν στον δεύτερο κύκλο αφού έχουν ήδη ερωτευτεί την Elisabeth Lail (Beck). Ο Joe θα δώσει μάχη με όσα συνέβησαν στον πρώτο κύκλο».

Τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν άρχισαν τον Φεβρουάριο και οι φαν βρίσκονται πλέον εν αναμονή για τις ανακοινώσεις της πρεμιέρας.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δείτε Ακόμα