ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

NEWS

When They See Us: Μήνυση στο Netflix και τη δημιουργό Ava DuVernay!

Δημοσιεύτηκε

στις

Untitled design 1 4 Ava DuVernay | CRIME | Felicity Huffman Ava DuVernay, CRIME, Felicity Huffman, John Leguizamo, Michael K. Williams, NETFLIX, Vera Farmiga, When They See Us, ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ, Όταν μας βλέπουν, τεχνική Reid

Το δίκτυο Netflix αλλά και η δημιουργός της βραβευμένης με δύο Emmy σειράς του When The See Us, Ava DuVernay, ετοιμάζονται για μια μεγάλη δικαστική διαμάχη, αφού η εταιρία John E Reid & Associates Inc τους μηνύει για ψευδή αναφορά στην τεχνική Reid.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της John E Reid & Associates Inc, η Ava DuVernay με την ανοχή του Netflix, παρουσίασαν ως αναποτελεσματική την τεχνική Reid, μία από τις πιο διαδεδομένες τεχνικές ανάκρισης που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως από την αστυνομία, προκαλώντας ανεπανόρθωτη ζημιά στην εταιρία. Η John E Reid & Associates Inc υποστηρίζει ότι η τεχνική που προβλήθηκε στη σειρά δεν έχει καμία σχέση με τη Reid και απαιτεί από το δίκτυο να “κατεβάσει” τη σειρά ή να αφαιρέσει άμεσα τις σκηνές που δείχνουν τη διαδικασία, αλλά το Netflix δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε κάποια ενέργεια και η Ava DuVernay αρνείται να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

AAAABZXsdAKpA6Q0i jKm snURfpQa b9npOTe7JOtbFPDyd4mW0l8xM Ava DuVernay | CRIME | Felicity Huffman Ava DuVernay, CRIME, Felicity Huffman, John Leguizamo, Michael K. Williams, NETFLIX, Vera Farmiga, When They See Us, ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ, Όταν μας βλέπουν, τεχνική Reid

Η τεχνική Reid είναι ουσιαστικά μια συνέντευξη βασισμένη στην ανάλυση της συμπεριφοράς του υπόπτου, όπου τίθενται ορισμένες μη ενοχοποιητικές ερωτήσεις και παρατηρούνται λεκτικά και μη λεκτικά συμπτώματα εξαπάτησης – η λεγόμενη γλώσσα του σώματος- όπως αποστροφή του βλέμματος, άκαμπτη στάση σώματος και νευρικό κούνημα μπρος πίσω. Για όσους «αποτυγχάνουν» στη συνέντευξη ακολουθεί μία ιδιαιτέρως επιθετική ανάκριση, της οποίας κύριος σκοπός είναι η απόσπαση ομολογίας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της ανάκρισης, ο ύποπτος απομονώνεται σ’ ένα μικρό, άδειο, ηχομονωμένο και σκοτεινό δωμάτιο όπου έρχεται αντιμέτωπος με την έκφραση της βεβαιότητας της ενοχής του από τον ανακριτή (βήμα 1ο). Έπειτα, ο ανακριτής επιχειρεί να μειώσει τη σοβαρότητα του αδικήματος και να προσφέρει ηθική δικαιολόγηση, ρίχνοντας λόγου χάρη ευθύνη στο θύμα ή στις περιστάσεις (βήμα 2ο). Εν συνεχεία, ο ανακριτής διακόπτει όλες τις προσπάθειες άρνησης (βήμα 3ο) και καταρρίπτει όλες τις ηθικές, συναισθηματικές και έμπρακτες αντιρρήσεις του υπόπτου αναφορικά με την απο μέρους του αδυναμία τέλεσης του αδικήματος (βήμα 4ο).

Κατόπιν, εάν ο ύποπτος ανταποκριθεί με παθητική απόσυρση, ο ανακριτής πρέπει να ανακτήσει την προσοχή του (βήμα 5ο), να δείξει συμπάθεια και κατανόηση ώστε να συνεργαστεί μαζί του (βήμα 6ο) και να παρουσιάσει δύο εναλλακτικές εκδοχές του εγκλήματος, η μία εκ των οποίων είναι περισσότερο αποδεκτή από την άλλη (βήμα 7ο). Εάν ο ύποπτος δεχτεί την «ελαφρύτερη» εκδοχή, τότε ο ανακριτής αναζητά μια πλήρη λεπτομερή εξιστόρηση της παραδοχής του εγκλήματος (βήμα 8ο) και έπειτα μετατρέπει την προφορική εξιστόρηση σε πλήρη γραπτή ομολογία με λεπτομέρειες ως προς το που, πως, γιατί, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο δικαστήριο (βήμα 9ο).
Πηγή: Lawspot

AAAABUqs Ava DuVernay | CRIME | Felicity Huffman Ava DuVernay, CRIME, Felicity Huffman, John Leguizamo, Michael K. Williams, NETFLIX, Vera Farmiga, When They See Us, ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ, Όταν μας βλέπουν, τεχνική Reid

Η σειρά When They See Us βασίζεται σε μια συγκλονιστική αληθινή ιστορία που είχε αναστατώσει τη Νέα Υόρκη το 1989. Στις 19 Απριλίου 1989, η 28χρονη Trisha Meili πήγε για τζόκινγκ στο Central Park της Νέας Υόρκης και πέντε άντρες τη βίασαν, τη σοδόμισαν και την έσπασαν στο ξύλο. Η άτυχη κοπέλα έπεσε σε κώμα για 12 ημέρες και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης χαρακτήρισαν το έγκλημα ως ένα από τα σκληρότερα της δεκαετίας. Η σειρά περιγράφει την ιστορία πέντε νεαρών από το Χάρλεμ που παγιδεύτηκαν σ’ έναν εφιάλτη όταν κατηγορήθηκαν άδικα για το συγκεκριμένο έγκλημα.

 

NETFLIX

To Netflix προσθέτει μια νέα λειτουργία

Δημοσιεύτηκε

στις

από

NETFLIX 2 NETFLIX | news NETFLIX, news

Το Netflix ξεκίνησε μια νέα λειτουργία στην υπηρεσία του στην οποία οι συνδρομητές την ώρα που παρακολουθούν κάποιο τίτλο, στο πάνω μέρος της οθόνης θα εμφανίζεται μια σημείωση στην οποία αν λήγει σύντομα, θα αναγράφει το πότε.

Η συγκεκριμένη λειτουργία υπήρχε ήδη έτσι κι αλλιώς στις πληροφορίες κάθε τίτλου που έληγε σύντομα, όπως θα δείτε και στο παράδειγμα της παρακάτω φωτογραφίας, απλά η πλατφόρμα ίσως θέλει να υπενθυμίζει συνεχώς στον θεατή τη διαθεσιμότητα.

NETFLIX | news NETFLIX, news

Και ερχόμαστε τώρα εμείς, να ρωτήσουμε το εξής απλό…

Γιατί δεν προσθέτετε απλά στο μενού ένα κουμπί τύπου “Leaving Soon” για να υπάρχουν όλα συγκεντρωμένα; Ο λόγος που το λέμε είναι επειδή είναι λιγάκι αδύνατο να έχουμε τον νου μας σε κάθε σειρά ή ταινία που θέλουμε να δούμε, ενώ αν γνωρίζουμε πότε λήγουν όλα, θα επισπεύσουμε και την προβολή.

Ποια είναι η δική σας γνώμη για τη νέα λειτουργία του Netflix;

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

Οι 25 καλύτεροι ηθοποιοί του 21ου αιώνα σύμφωνα με τους New York Times

Δημοσιεύτηκε

στις

από

kaliteroi ithopoioi 1 celebrities | news | ΛΙΣΤΕΣ celebrities, news, ΛΙΣΤΕΣ, ΣΙΝΕΜΑ

Ποιος βρίσκεται άραγε στην κορυφή της λίστας;

Οι New York Times κυκλοφόρησαν μια λίστα με τους “25 Καλύτερους Ηθοποιούς του 21ου αιώνα”, η οποία παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Όπως ήταν λογικό, η συγκεκριμένη λίστα αναπαράχθηκε από πολλά ξένα ειδησεογραφικά sites και εισέπραξε τόσο θετικά όσο και αρνητικά σχόλια.

Πολλοί συμφώνησαν για την επιλογή του ηθοποιού που βρίσκεται στην πρώτη θέση, αρκετοί όμως σχολίασαν το γεγονός ότι στη λίστα των καλύτερων ηθοποιών δεν υπάρχει κανένας ομοφυλόφιλος.

Οι New York Times απάντησαν ότι το μοναδικό κριτήριο ήταν το ταλέντο των ηθοποιών στην υποκριτική και δεν εξέτασαν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Άλλωστε, πολλοί από τους παρακάτω ηθοποιούς έχουν υποδυθεί στο παρελθόν ομοφυλόφιλους χαρακτήρες με εξαιρετικό τρόπο.


Ακολουθεί η λίστα των 25 Καλύτερων Ηθοποιών του 21ου αιώνα:

25. Gael Garcia Bernal
24. Sonia Braga
23. Mahershala Ali
22. Melissa McCarthy
21. Catherine Deneuve

best actors celebrities | news | ΛΙΣΤΕΣ celebrities, news, ΛΙΣΤΕΣ, ΣΙΝΕΜΑ


20. Rob Morgan
19. Wes Studi
18. Willem Dafoe
17. Alfre Woodard
16. Kim Min-hee

best actors 2 celebrities | news | ΛΙΣΤΕΣ celebrities, news, ΛΙΣΤΕΣ, ΣΙΝΕΜΑ


15. Michael B. Jordan
14. Oscar Isaac
13. Tilda Swinton
12. Joaquin Phoenix
11. Julianne Moore

best actors 3 celebrities | news | ΛΙΣΤΕΣ celebrities, news, ΛΙΣΤΕΣ, ΣΙΝΕΜΑ


10. Saoirse Ronan
9. Viola Davis
8. Zhao Tao
7. Toni Servillo
6. Song Kang-ho

best actors 4 celebrities | news | ΛΙΣΤΕΣ celebrities, news, ΛΙΣΤΕΣ, ΣΙΝΕΜΑ


5. Nicole Kidman
4. Keanu Reeves
3. Daniel Day-Lewis
2. Isabelle Huppert

kaliteroi ithopoioi celebrities | news | ΛΙΣΤΕΣ celebrities, news, ΛΙΣΤΕΣ, ΣΙΝΕΜΑ


Και στην πρώτη θέση βρίσκεται ο ηθοποιός Denzel Washington!

Denzel Washington celebrities | news | ΛΙΣΤΕΣ celebrities, news, ΛΙΣΤΕΣ, ΣΙΝΕΜΑ

Αναμένουμε στα σχόλια παρακάτω και τη δική σας γνώμη!


Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

Τι να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix

Δημοσιεύτηκε

στις

από

να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix 3 NETFLIX | news | ΣΕΙΡΕΣ NETFLIX NETFLIX, news, ΣΕΙΡΕΣ NETFLIX, ΤΑΙΝΙΕΣ NETFLIX, Τι να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix

Γεμάτο κι αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix με αρκετές ταινίες και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά;

white 22 NETFLIX | news | ΣΕΙΡΕΣ NETFLIX NETFLIX, news, ΣΕΙΡΕΣ NETFLIX, ΤΑΙΝΙΕΣ NETFLIX, Τι να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

27.11.2020
Virgin River: Season 2 

Αρραβώνες. Μωρά. Χωρισμοί. Φόνοι. Αν και μικρή πόλη, το Βέρτζιν Ρίβερ κρύβει πολύ δράμα — και η Μελ Μονρό βρίσκεται πολύ συχνά στο επίκεντρό του.


27.11.2020
Over Christmas / Πίσω για τα Χριστούγεννα – Season 1

Ο Μπάστιαν, ένας ξεπεσμένος μουσικός, παλεύει με τη μελαγχολία καθώς επιστρέφει στο πατρικό του για τα Χριστούγεννα, όπου τον περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

white 22 NETFLIX | news | ΣΕΙΡΕΣ NETFLIX NETFLIX, news, ΣΕΙΡΕΣ NETFLIX, ΤΑΙΝΙΕΣ NETFLIX, Τι να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix

ΤΑΙΝΙΕΣ

27.11.2020
Don’t Listen / Ακούω Φωνές (2020)

Μετά από ένα τραγικό συμβάν στο νέο σπίτι που ανακαινίζει, ο Ντάνιελ ακούσιε μια απόκοσμη έκκληση για βοήθεια και απευθύνεται σε έναν ερευνητή παραφυσικών φαινομένων.


27.11.2020
Τhe Beast / Το Κτήνος (2020)

Για να σώσει την κόρη του, ένας ασταθής βετεράνος των ειδικών δυνάμεων βγάζει το κτήνος που κρύβει μέσα του στο κυνήγι των απαγωγέων της – και σύντομα γίνεται ύποπτος.


27.11.2020
The Call / Το Τηλέφωνο (2020)

Τις συνδέει ένα τηλέφωνο, το ίδιο σπίτι και 20 χρόνια διαφορά. Μια κατά συρροή δολοφόνος ρισκάρει το παρελθόν – και τη ζωή – μιας γυναίκας για να αλλάξει τη δική της μοίρα.


25.11.2020
The Christmas Chronicles 2 
Τα Χρονικά των Χριστουγέννων: Δεύτερο Μέρος (2020)
Δύο χρόνια πέρασαν από τότε που τα αδέλφια Κέιτ (Ντάρμπι Καμπ) και Τέντι Πιρς (Τζούντα Λιούις) έσωσαν τα Χριστούγεννα και έκτοτε πολλά έχουν αλλάξει. Η κυνική πλέον έφηβη Κέιτ περνά χωρίς να το θέλει τα Χριστούγεννα στο Κανκούν με τον νέο φίλο της μητέρας της και τον γιο του, τον Τζακ (Τζαζίρ Μπρούνο). Απρόθυμη να αποδεχτεί αυτήν τη νέα εκδοχή της οικογένειάς της, η Κέιτ αποφασίζει να το σκάσει. Όταν όμως ένας μυστηριώδης ταραχοποιός με μαγικές ιδιότητες, ο Μπέλσνικελ, απειλεί να καταστρέψει τον Βόρειο Πόλο και να καταργήσει τα Χριστούγεννα για πάντα, η Κέιτ και ο Τζακ παρασύρονται χωρίς να το περιμένουν σε μια νέα περιπέτεια παρέα με τον Αϊ-Βασίλη (Κερτ Ράσελ).


24.11.2020
Hillbilly Elegy / Το Τραγούδι του Χιλμπίλη (2020)

Τη στιγμή που ο φοιτητής Νομικής στο Γέιλ και πρώην πεζοναύτης από το Νότιο Οχάιο Τζέι Ντι Βανς (Γκάμπριελ Μπάσο) ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη δουλειά των ονείρων του, μια οικογενειακή κρίση τον αναγκάζει να επιστρέψει στη γενέτειρά του, την οποία έχει απαρνηθεί. Ο Τζέι Ντι θα έρθει αντιμέτωπος με τις περίπλοκες σχέσεις της “άξεστης” οικογένειάς του, μεταξύ άλλων, και με την ευέξαπτη μητέρα του, την Μπεβ (Έιμι Άνταμς), η οποία παλεύει με τον εθισμό. Πλημμυρισμένος με αναμνήσεις της αγέρωχης και πανέξυπνης γιαγιάς του, της Μάμο (Γκλεν Κλόουζ), η οποία τον μεγάλωσε, ο Τζέι Ντι καταφέρνει να συμφιλιωθεί με το ανεξίτηλο αποτύπωμα της οικογένειάς του μέσα από το προσωπικό του ταξίδι.

white 22 NETFLIX | news | ΣΕΙΡΕΣ NETFLIX NETFLIX, news, ΣΕΙΡΕΣ NETFLIX, ΤΑΙΝΙΕΣ NETFLIX, Τι να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

27.11.2020
Όνειρα Χορού: Hot Chocolate Nutcracker (2020)

Από τη Shondaland, τα “Όνειρα Χορού: Hot Chocolate Nutcracker” παρουσιάζουν την καριέρα της βραβευμένης καλλιτέχνιδας Ντέμπι Άλεν και παρακολουθούν τους νεαρούς χορευτές της, καθώς προετοιμάζονται για το “Hot Chocolate Nutcracker”, την ετήσια παραγωγή της Άλεν.

white 22 NETFLIX | news | ΣΕΙΡΕΣ NETFLIX NETFLIX, news, ΣΕΙΡΕΣ NETFLIX, ΤΑΙΝΙΕΣ NETFLIX, Τι να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix

REALITY

27.11.2020
Fabulous Lives of Bollywood Wives
/ Οι Κυρίες του Μπόλιγουντ – Season 1
Κάμερες καταγράφουν το κουβεντολόι και τη σχέση τεσσάρων αξιαγάπητων γυναικών του Μπόλιγουντ, οι οποίες έρχονται αντιμέτωπες με τη δουλειά, την οικογένεια και τη φιλία.


27.11.2020
Sugar Rush Christmas
/ Περνάμε… ζάχαρη!: Χριστούγεννα – Season 2
Γλυκές απολαύσεις, διασημότητες και μια νέα σεζόν με ευχάριστες εορταστικές προκλήσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

The Prom: To Netflix κυκλοφόρησε το trailer

Δημοσιεύτηκε

στις

από

the prom NETFLIX | news | The Prom NETFLIX, news, The Prom, ΤΑΙΝΙΕΣ NETFLIX

Το Netflix κυκλοφόρησε το teaser trailer του πολυαναμενόμενου φιλμ The Prom του Ryan Murphy.

Ο Murphy μεταφέρει στη μικρή οθόνη το διάσημο θεατρικό μιούζικαλ του Broadway αλλά και υποψήφιο για βραβείο Tony, The Prom. Στην υπόθεση της ταινίας, μια κοπέλα επιθυμεί να πάει στον χορό των αποφοίτων του σχολείου με τη φίλη της, αλλά η διοίκηση του σχολείου το απαγορεύει. Τότε, επιστρατεύονται ηθοποιοί του Broadway που θα τη βοηθήσουν να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα με κάθε τρόπο.

Η ταινία περιλαμβάνει ένα υπέρλαμπρο καστ, με βασικές πρωταγωνίστριες τις Meryl Streep και Nicole Kidman. Ακολουθούν αναλυτικά οι ηθοποιοί και τα ονόματα των χαρακτήρων που θα υποδυθούν:

Meryl Streep ως Dee Dee Allen
Nicole Kidman ως Angie Dickinson
James Corden ως Barry Glickman
Ariana Grande ως Alyssa
Awkwafina ως Ms. Sheldon
Keegan-Michael Key ως Principal Hawkins
Andrew Rannells ως Trent Oliver

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Δεκεμβρίου, αποκλειστικά στο Netflix.

Δείτε το trailer:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

NETFLIX ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

ΝΕΤFLIX NOEMBΡΙΟΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To watchandchill.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

To watchandchill.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. More about the cookies used click here

ΚΛΕΙΣΙΜΟ