Τζορτζ Φλόιντ: Το Brooklyn Nine-Nine προσφέρει 100.000 δολάρια για τις εγγυήσεις των συλληφθέντων διαδηλωτών


Στην Αμερική εδώ και ημέρες επικρατεί το απόλυτο χάος μετά τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ και χιλιάδες διαδηλωτές διαμαρτύρονται καθημερινά στους δρόμους.

Στο πλευρό των διαδηλωτών βρίσκονται πολλοί celebrities, οι οποίοι καταδικάζουν δημόσια την αστυνομική βία.

Οι δημιουργοί και το καστ της σειράς Brooklyn Nine-Nine αποφάσισαν να προσφέρουν το ποσό των 100.000 προς το National Bail Fund Network, προκειμένου να πληρωθούν οι εγγυήσεις των συλληφθέντων διαδηλωτών.

#justiceforGeorgeFloyd

Η ηθοποιός Stephanie Beatriz που υποδύεται τη Rosa Diaz, δήλωσε σχετικά:
«Οι ηθοποιοί και ο showrunner της σειράς Brooklyn 99 καταδικάζουν τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ και στηρίζουν τους ανθρώπους που διαδηλώνουν κατά της αστυνομικής βίας σε ολόκληρη τη χώρα. Όλοι μαζί κάναμε μια δωρεά 100.000 δολαρίων στο National Bail Fund Network» και στη συνέχεια η Beatriz προτρέπει τον κόσμο να απευθυνθεί εκεί για να πληρωθεί η εγγύησή τους:


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ