Οι περισσότεροι γνωρίσαμε τον ηθοποιό Sacha Baron Cohen σε κωμικούς ρόλους, όπως για παράδειγμα ως “Borat” στην ομώνυμη ταινία, ωστόσο έφτασε η ώρα να μας συστηθεί διαφορετικά.
Ο Cohen λοιπόν, θα πρωταγωνιστήσει στη mini σειρά έξι επεισοδίων “Τhe Spy”, η οποία βασίζεται στην αληθινή ιστορία του ισραηλινού κατασκόπου, Eli Cohen. O Eli Cohen υπήρξε πολύ γνωστός για την κατασκοπική του δουλειά το 1961-1965 στη Συρία, όπου ανέπτυξε στενές σχέσεις με την πολιτική και στρατιωτική ιεραρχία και έγινε ο Επικεφαλής Σύμβουλος του Υπουργού Άμυνας. Οι συριακές αρχές αντικρούσεων έσφαξαν τελικά τη συνωμοσία κατασκόπων, και κατέλαβαν και καταδίκασαν τον Cohen βάσει του στρατιωτικού νόμου πριν τον πόλεμο, καταδικάζοντάς τον σε θάνατο το 1965.

Στο υπόλοιπο καστ θα δούμε τους Noah Emmerich (The Americans), Hadar Ratzon Rotem (Homeland) και Waleed Zuaiter (Colony).

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix, και παρακάτω μπορείτε να δείτε τις πρώτες φωτογραφίες:

 

 

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δείτε Ακόμα