Το Gossip Girl ετοιμάζεται για το μεγάλο comeback, όπως σας είχαμε ενημερώσει. Η streaming υπηρεσία της WarnerMedia, που σύντομα θα ξεκινήσει τη λειτουργία της με το όνομα «HBO Max», παρήγγειλε 10 ωριαία επεισόδια μίας νέας εκδοχής της σειράς που έκανε φίρμες τους Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford και Ed Westwick.

 

Στη νέα σειρά θα εργαστούν οι σεναριογράφοι του αρχικού Gossip Girl με πρώτο και καλύτερο τον Joshua Safran. Η υπόθεση, η οποία θα βασίζεται και πάλι σε βιβλίο της Cecily von Ziegesar, έχει ως εξής: Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από την πρώτη σειρά και από τότε που σταμάτησε το Gossip Girl και μία νέα γενιά παιδιών έρχεται στο προσκήνιο. Στα νέα επεισόδια θα δούμε την επίδραση των social media στην καθημερινότητα αλλά και στην ίδια τη Νέα Υόρκη.

Μένει να δούμε πώς θα τα πάει το reboot και αν θα καταφέρει να φτάσει τη φήμη του original Gossip Girl, που είχε αναδειχθεί σε τηλεοπτικό φαινόμενο και επηρέασε μέχρι και τον τρόπο που ντύνονταν τα κορίτσια της εποχής.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Δείτε Ακόμα