Επιτέλους ήρθε η Παρασκευή και μπροστά μας έχουμε και τριήμερο! Όσοι επιλέξετε να μείνετε σπίτι, παρέα με το air-condition, ψάξαμε και βρήκαμε τι αξίζει να δείτε στο Netflix.

 

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

LEILA-ΛΑΙΛΑ: SEASON 1
Στο κοντινό μέλλον, όπου ένα καταπιεστικό καθεστώς απομονώνει την κοινωνία, μια γυναίκα παρακάμπτει το σύστημα για να αναζητήσει την κόρη της που της πήραν πριν χρόνια.

 

 

JESSICA JONES: SEASON 3

 

 

JINN-ΤΖΙΝΙ: SEASON 1
Ένα κορίτσι απελευθερώνει κατά λάθος ένα τζίνι που ζει στο σώμα ενός εφήβου. Μαζί με το αγόρι όμως απελευθερώνεται και μια αρχαία σκοτεινή δύναμη που απειλεί τον κόσμο.

 

 

UNIT 42-ΜΟΝΑΔΑ 42: SEASON 1
Ένας χήρος αστυνομικός, επικεφαλής μιας ειδικής ομάδας κατά του κυβερνοεγκλήματος, συνεργάζεται με μια πρώην χάκερ για την εξόντωση της τεχνοτρομοκρατίας στο Βέλγιο.

 

 

TRINKETS-ΣΤΑ ΚΛΕΦΤΑ: SEASON 1
Μια έφηβη που πενθεί συνδέεται απρόσμενα με δύο συμμαθήτριες από το νέο της σχολείο αφού καταλήγουν όλες στην ίδια ομάδα στήριξης.

 

 

ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ NETFLIX

MYSTERY MURDER-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΦΟΝΟ
Αφού περνούν τις διακοπές τους στο γιοτ ενός δισεκατομμυριούχου, ένας Νεοϋορκέζος αστυνομικός και η σύζυγός του καταλήγουν να είναι οι βασικοί ύποπτοι για τον φόνο του.

 

 

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ NΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

ROLLING THUNDER REVUE: A BOB DYLAN STORY BY MARTIN SCORSESE
Η αλήθεια και ο μύθος γίνονται ένα στην ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε για την περιοδεία “Rolling Thunder Revue” του Μπομπ Ντίλαν το φθινόπωρο του 1975.

 

 

THE ALCASSER MURDERS-ΟΙ ΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΑΛΚΑΣΕΡ: SEASON 1
Νέες συνεντεύξεις και ενημερωμένη ανάλυση αποδεικτικών στοιχείων ρίχνουν φως στους φόνους τριών κοριτσιών στην Ισπανία το 1992 και στον σημαντικό αντίκτυπο τους στη χώρα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Δείτε Ακόμα