Και ο George Clooney πάει Netflix. Ο γνωστός ηθοποιός θα σκηνοθετήσει και να πρωταγωνιστήσει στη μεταφορά στην οθόνη του βιβλίου της Lily Brooks-Dalton «Good Morning, Midnight».

Πρόκειται για ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, το οποίο θεωρήθηκε ένα από τα καλύτερα βιβλία του 2017 σύμφωνα με το Chicago Review of Books.

Στο επίκεντρο βρίσκονται δύο παράλληλες ιστορίες: αυτή του Augustine (Clooney), ενός μοναχικού επιστήμονα στην Αρκτική και ενός αστροναύτη που προσπαθεί να επιστρέψει στη Γη. Ο Augustine θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με το διαστημόπλοιο…

Ο Clooney δηλώνει ενθουσιασμένος για το πρότζεκτ καθώς και για το γεγονός ότι θα δουλέψει πρώτη φορά με το Netflix. Η ταινία προς το παρόν δεν έχει τίτλο και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβρη.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δείτε Ακόμα