The Witcher: Η δημιουργός αποκαλύπτει το μέλλον του Geralt με τη Yennefer


Η δεύτερη σεζόν της σειράς The Witcher αρκεί ακόμα να προβληθεί αφού τα γυρίσματα ξεκινάνε σε λίγες ημέρες, η δημιουργός Lauren Schmidt όμως, έκανε το πρώτο… spoiler.

Mη συνεχίσετε αν δεν έχετε δει ακόμα την πρώτη σεζόν και κυρίως αν δεν θέλετε να μάθετε τη συνέχεια.

Η πρώτη σεζόν ολοκληρώθηκε με τη μάχη του Sodden Hill και τη συνάντηση του Geralt με τη Ciri και κάλυψε μεγάλο μέρος των δύο πρώτων βιβλίων του Sapkowski “The Last Wish” και “Sword of Destiny”, ενώ “άγγιξε” και κάποιες σελίδες του “Blood of Elves”. Ο πρώτος κύκλος παρουσίασε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους κι έτσι μπορέσαμε να γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα τους τρεις βασικούς χαρακτήρες (Geralt, Yennefer, Ciri).

🗡️ The Witcher: Πόσο καλά γνωρίζεις τη σειρά;

Ευτυχώς για το κοινό που ομολογουμένως μπερδεύτηκε με τον χρόνο, η Schmidt σε πρόσφατη συνέντευξή της στο podcast 3rd and Fairfax: Writer’s Guild of America West, δήλωσε ότι δεν θα υπάρχει σύγχυση μεταξύ των περιόδων στη δεύτερη σεζόν.

Η δημιουργός όμως της σειράς αποκάλυψε και το μέλλον της σχέσης δύο πρωταγωνιστών Geralt και Yennefer:

«Ο χρόνος γι’ αυτούς σημαίνει κάτι διαφορετικό, μην περιμένετε να παντρευτούν και να αποκτήσουν παιδιά. Υπάρχουν μικρές εκρήξεις φλερτ και σεξουαλικών πράξεων, αλλά παραμένουν εργένηδες. Η Yennefer και ο Geralt έχουν την επιθυμία να ζήσουν στα όρια της ζωής και του θανάτου και όχι να γίνουν αγρότες και να υφαίνουν καλάθια».

Το Witcher βασίζεται στα βιβλία του Andrzej Sapkowski αλλά αναπόφευκτα θύμισε σε πολύ κόσμο και το δημοφιλές ομότιτλο παιχνίδι. Σύμφωνα με την υπόθεση, ο Geralt είναι Γητευτής. Ένας άντρας που οι μαγικές δυνάμεις του, ενισχυμένες από τη σκληρή εκπαίδευση και ένα μυστηριώδες ελιξίριο, τον έχουν μετατρέψει σε έναν ισχυρό πολεμιστή, έναν ανήλεο εκτελεστή. Όταν όμως βρίσκεται κοντά στη Yennefer, ξεχνάει ακόμα και τα λόγια του.

🗡️ The Witcher: Ποια είναι η «Yennefer» που έκλεψε τις εντυπώσεις;

Αναφορικά με τη Yennefer, στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν χρησιμοποίησε μια τεράστια ποσότητα των μαγικών της δυνάμεων στη μάχη του Sodden Hill, συνεπώς είναι ασφαλές να πούμε ότι στη δεύτερη σεζόν θα χρειαστεί να υποστεί τις συνέπειες. Από το πρώτο της μάθημα στην Aretuza εξάλλου είχε διδαχθεί ότι η μαγεία απαιτεί ισορροπία, οπότε αν κάτι τόσο απλό όσο η ανύψωση μιας πέτρας μπορεί να εξαντλήσει το χέρι ενός ατόμου, το κόστος αυτού που προκάλεσε στη μάχη θα είναι σίγουρα πολύ μεγαλύτερο. Στα βιβλία, η Yennefer κατά τη διάρκεια της μάχης του Sodden Hill, αιμορραγεί από τα μάτια καθώς ρίχνει το τελευταίο της ξόρκι. Όταν την ξαναδούμε λοιπόν στη νέα σεζόν είναι πολύ πιθανό να είναι αποδυναμωμένη ή και να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με την όρασή της.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ