ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

NEWS

Tell Me Who I Αm: Σοκάρει το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix

Δημοσιεύτηκε

στις

tell me who i am NETFLIX | Tell Me Who I Αm | ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ NETFLIX, Tell Me Who I Αm, ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ, σεξουαλική κακοποίηση

Η ιστορία που θα διαβάσετε είναι αληθινή.Το 1982, ο 18χρονος Alex Lewis είχε ένα τροχαίο ατύχημα με μηχανή. Έπεσε σε κώμα για τρεις μήνες και όταν ξύπνησε δεν μπορούσε να θυμηθεί τίποτε, εκτός από ένα πράγμα: το πρόσωπο του δίδυμου αδερφού του Marcus. Εκείνη τη στιγμή ο Marcus πήρε μια μεγάλη και πολύ δύσκολη απόφαση. Να κρύψει από τον αδερφό του την τραγική αλήθεια για τη ζωή τους και να του παρουσιάσει ένα όμορφο ψέμα. Ένιωσε ότι έπρεπε να το κάνει αυτό, γιατί πώς αλλιώς να περιγράψεις τη φρίκη; Πώς να του αρνηθείς το δώρο της λήθης; Η ιστορία των δύο αδερφών είναι η υπόθεση του συγκλονιστικού ντοκιμαντέρ “Tell Me Who I Am”, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 18 Οκτωβρίου. Το ντοκιμαντέρ δεν μας προβάλει απλώς όσα έγιναν στο παρελθόν, αλλά δείχνει και τη στιγμή που ο ένας αδερφός λέει την αλήθεια στον άλλο (και οι δύο μεσήλικες πια) μέσα σε ένα στούντιο.

«Είναι σαν ψυχολογικό θρίλερ. Μόνο που είναι αλήθεια», λέει ο σκηνοθέτης Ed Perkins, στο TIME.

tell me who i am 1 NETFLIX | Tell Me Who I Αm | ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ NETFLIX, Tell Me Who I Αm, ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ, σεξουαλική κακοποίηση

Μεταξύ του Alex και του Marcus υπήρξαν δεκαετίες ενοχής, σύγχυσης και βαθιάς θλίψης για όσα έμειναν ανείπωτα. Όπως εξηγούν οι άντρες στο ντοκιμαντέρ, όταν ο 18χρονος Alex συνήλθε από το κώμα, χωρίς όμως να μπορεί να θυμηθεί ούτε το όνομα του, επέστρεψε σπίτι στην οικογένειά του και τη δυνατότητα να ξαναχτίσει την ταυτότητα του.

Στο σπίτι, ο Alex καλείται να αντιμετωπίσει μια ζωή που του λένε ότι είναι φυσιολογική, με τον αδερφό του να καλύπτει όλα τα κενά. Του μαθαίνει ξανά ποδήλατο, του λέει πού να κοιμηθεί, τι να φάει, τα πάντα. Ο Alex εξαρτάται απόλυτα από τον Marcus για να μάθει για την παιδική του ηλικία και να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ φωτογραφιών του παρελθόντος και εκπομπών στην τηλεόραση που δείχνουν πώς είναι οι φυσιολογικές οικογένειες.

tell me who i am 2 NETFLIX | Tell Me Who I Αm | ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ NETFLIX, Tell Me Who I Αm, ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ, σεξουαλική κακοποίηση

👉 Γιατί μας αρέσει τόσο να παρακολουθούμε αληθινά εγκλήματα;

Τα χρόνια περνούσαν και ο Alex μεγάλωνε κοντά στην οικογένειά του, χωρίς να του βάζουν υποψίες πράγματα που φαίνονταν παράξενα. Για παράδειγμα τα αγόρια ζούσαν εκτός κεντρικής οικίας, σε μία αποθήκη, χωρίς να έχουν κλειδιά για το σπίτι. Ο πατέρας τους ήταν απόμακρος και νευρικός, ενώ η μητέρα τους αρνούνταν να δεχτεί ότι ο γιος της δεν τη θυμόταν.

Ο πατέρας τους αρρωσταίνει βαριά και τους ζητάει συγχώρεση λίγο πριν πεθάνει. Ο Αlex αμέσως απαντάει ναι, ενώ ο Marcus αρνείται να συγχωρέσει τον πατέρα του. Ο Alex απορεί γιατί ο αδερφός του είναι ψυχρός μπροστά σ’ έναν ετοιμοθάνατο άνθρωπο, αλλά δεν το συνεχίζει. Μετά από καιρό, πεθαίνει και η μητέρα τους. “Σας αγαπώ” ήταν τα τελευταία της λόγια και ο Alex γίνεται χίλια κομμάτια. Ο Marcus παραμένει ξανά ψύχραιμος κι αποστασιοποιημένος.

Μη διαβάσετε παρακάτω αν δεν θέλετε να μάθετε την εξέλιξη της ιστορίας.

Τα δύο αδέρφια αποφασίζουν να μετακομίσουν επιτέλους μέσα στο σπίτι και αρχίζουν να ξεφορτώνονται όλα τα πράγματα των γονιών τους. Το μυστήριο έχει μόλις αρχίσει να ξετυλίγεται. Μια ντουλάπα με σεξουαλικά βοηθήματα προκαλεί την έκπληξη του Alex. Στη συνέχεια, μέσα στο κομοδίνο της μητέρας τους, τα δύο αγόρια βρίσκουν μια πολύ περίεργη φωτογραφία. Εμφανίζονται και οι δύο γυμνοί και τα κεφάλια τους είναι κομμένα. Τότε ο Alex αρχίζει να ταράζεται και νιώθει την ανάγκη να ρωτήσει τον Marcus αν είχαν κακοποιηθεί ως παιδιά. Ο Marcus απάντησε καταφατικά αλλά δεν έδωσε στον αδερφό του τις σοκαριστικές λεπτομέρειες.

Untitled design 31 NETFLIX | Tell Me Who I Αm | ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ NETFLIX, Tell Me Who I Αm, ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ, σεξουαλική κακοποίηση

Alex και Marcus Lewis

Τότε η ζωή του Alex, η οποία ήταν ήδη μπερδεμένη από την αμνησία, βυθίζεται ακόμα περισσότερο στο μυστήριο, το οποίο παραμένει άλυτο μέχρι το τρίτο και συγκλονιστικότερο μέρος του “Tell Me Who I Am”, όπου ο Marcus μπροστά στην κάμερα αποκαλύπτει στον αδερφό του τα πάντα. Ο Marcus εξηγεί γιατί έκρυψε από τον αδερφό του τη φρικτή σεξουαλική κακοποίηση που υπέστησαν από τη μητέρα τους για να τον προστατεύσει. Ίσως μάλιστα να το έκανε και για να προστατεύσει τον ίδιο του τον εαυτό, απωθώντας το τραύμα που κουβαλούσε σαν ανοιχτή πληγή μέσα του.

Τα αδέλφια Lewis έγραψαν το 2013 ένα βιβλίο για όσα έζησαν αλλά δεν έβαλαν μέσα όσα αποκαλύπτουν στο φιλμ. Το ντοκιμαντέρ δείχνει τη στιγμή που ο ένας αδερφός λέει την αλήθεια στον άλλο και τον φέρνει αντιμέτωπο με εκείνες τις σοκαριστικές λεπτομέρειες που βίωσαν παιδιά και δύσκολα αντέχει ο ανθρώπινος νους. Τα δύο αγόρια κακοποιούνταν σεξουαλικά από τη μητέρα τους μέχρι τα 14 χρόνια τους. Ο πατέρας όπως φαίνεται δεν γνώριζε κάτι ή τουλάχιστον δεν το έμαθαν ποτέ. Σαν να μη φτάνει η φρίκη της σεξουαλικής κακοποίησης από τη μάνα τους, η αδίστακτη για σεξ όπως περιγράφεται στο ντοκιμαντέρ μητέρα, “δάνειζε” τα παιδιά της σε παιδόφιλους γνωστούς της. Τα παιδιά κοιμόντουσαν στα σπίτια των παιδόφιλων, οι οποίοι τα βίαζαν και το επόμενο πρωί η γυναίκα που υποτίθεται τα έφερε στον κόσμο για να τα προστατεύσει και να τα κρατήσει ευτυχισμένα, πήγαινε να τα παραλάβει.

tell me who i am 3 NETFLIX | Tell Me Who I Αm | ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ NETFLIX, Tell Me Who I Αm, ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ, σεξουαλική κακοποίηση

👉 15 ντοκιμαντέρ με αληθινά εγκλήματα που αξίζει να δεις στο Netflix

Ο σκηνοθέτης Perkins λέει ότι η επίμαχη συγκλονιστική σκηνή των αποκαλύψεων προέκυψε, αφού ο ίδιος είχε γνωρίσει τα δύο αδέρφια. Απλώς χρειάστηκαν χρόνια μέχρι ο Marcus να αντιληφθεί ότι έπρεπε να πει τα πάντα στον Alex.

Σήμερα ο  Marcus και ο  Alex ζουν ευτυχισμένες ζωές και ο καθένας έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Ο Perkins ετοίμαζε το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ για περισσότερα από τρία χρόνια, έχοντας στο μυαλό του να περάσει ένα μήνυμα. Πως τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης μπορούν να ζήσουν μια πανέμορφη ζωή, πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να μένουν στη σιωπή.

Το ντοκιμαντέρ του Netflix δεν παρακολουθείται εύκολα, αφού περιγράφει πολύ άσχημες σκηνές. Οι δύο άντρες όμως σε συγκλονίζουν με την ευαισθησία και την αξιοπρέπεια που δείχνουν μπροστά στον φακό. Είναι δυο άντρες που δεν μπόρεσαν να ζήσουν τη χαρά της παιδικής ηλικίας, έχουν όμως μια ζεστή καρδιά και θέληση να ξεπεράσουν το φρικτό παρελθόν τους.

 

Δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ:

NEWS

Οι 25 καλύτεροι ηθοποιοί του 21ου αιώνα σύμφωνα με τους New York Times

Δημοσιεύτηκε

στις

από

kaliteroi ithopoioi 1 celebrities | news | ΛΙΣΤΕΣ celebrities, news, ΛΙΣΤΕΣ, ΣΙΝΕΜΑ

Ποιος βρίσκεται άραγε στην κορυφή της λίστας;

Οι New York Times κυκλοφόρησαν μια λίστα με τους “25 Καλύτερους Ηθοποιούς του 21ου αιώνα”, η οποία παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Όπως ήταν λογικό, η συγκεκριμένη λίστα αναπαράχθηκε από πολλά ξένα ειδησεογραφικά sites και εισέπραξε τόσο θετικά όσο και αρνητικά σχόλια.

Πολλοί συμφώνησαν για την επιλογή του ηθοποιού που βρίσκεται στην πρώτη θέση, αρκετοί όμως σχολίασαν το γεγονός ότι στη λίστα των καλύτερων ηθοποιών δεν υπάρχει κανένας ομοφυλόφιλος.

Οι New York Times απάντησαν ότι το μοναδικό κριτήριο ήταν το ταλέντο των ηθοποιών στην υποκριτική και δεν εξέτασαν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Άλλωστε, πολλοί από τους παρακάτω ηθοποιούς έχουν υποδυθεί στο παρελθόν ομοφυλόφιλους χαρακτήρες με εξαιρετικό τρόπο.


Ακολουθεί η λίστα των 25 Καλύτερων Ηθοποιών του 21ου αιώνα:

25. Gael Garcia Bernal
24. Sonia Braga
23. Mahershala Ali
22. Melissa McCarthy
21. Catherine Deneuve

best actors celebrities | news | ΛΙΣΤΕΣ celebrities, news, ΛΙΣΤΕΣ, ΣΙΝΕΜΑ


20. Rob Morgan
19. Wes Studi
18. Willem Dafoe
17. Alfre Woodard
16. Kim Min-hee

best actors 2 celebrities | news | ΛΙΣΤΕΣ celebrities, news, ΛΙΣΤΕΣ, ΣΙΝΕΜΑ


15. Michael B. Jordan
14. Oscar Isaac
13. Tilda Swinton
12. Joaquin Phoenix
11. Julianne Moore

best actors 3 celebrities | news | ΛΙΣΤΕΣ celebrities, news, ΛΙΣΤΕΣ, ΣΙΝΕΜΑ


10. Saoirse Ronan
9. Viola Davis
8. Zhao Tao
7. Toni Servillo
6. Song Kang-ho

best actors 4 celebrities | news | ΛΙΣΤΕΣ celebrities, news, ΛΙΣΤΕΣ, ΣΙΝΕΜΑ


5. Nicole Kidman
4. Keanu Reeves
3. Daniel Day-Lewis
2. Isabelle Huppert

kaliteroi ithopoioi celebrities | news | ΛΙΣΤΕΣ celebrities, news, ΛΙΣΤΕΣ, ΣΙΝΕΜΑ


Και στην πρώτη θέση βρίσκεται ο ηθοποιός Denzel Washington!

Denzel Washington celebrities | news | ΛΙΣΤΕΣ celebrities, news, ΛΙΣΤΕΣ, ΣΙΝΕΜΑ

Αναμένουμε στα σχόλια παρακάτω και τη δική σας γνώμη!


Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

Τι να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix

Δημοσιεύτηκε

στις

από

να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix 3 NETFLIX | news | ΣΕΙΡΕΣ NETFLIX NETFLIX, news, ΣΕΙΡΕΣ NETFLIX, ΤΑΙΝΙΕΣ NETFLIX, Τι να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix

Γεμάτο κι αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix με αρκετές ταινίες και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά;

white 22 NETFLIX | news | ΣΕΙΡΕΣ NETFLIX NETFLIX, news, ΣΕΙΡΕΣ NETFLIX, ΤΑΙΝΙΕΣ NETFLIX, Τι να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

27.11.2020
Virgin River: Season 2 

Αρραβώνες. Μωρά. Χωρισμοί. Φόνοι. Αν και μικρή πόλη, το Βέρτζιν Ρίβερ κρύβει πολύ δράμα — και η Μελ Μονρό βρίσκεται πολύ συχνά στο επίκεντρό του.


27.11.2020
Over Christmas / Πίσω για τα Χριστούγεννα – Season 1

Ο Μπάστιαν, ένας ξεπεσμένος μουσικός, παλεύει με τη μελαγχολία καθώς επιστρέφει στο πατρικό του για τα Χριστούγεννα, όπου τον περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

white 22 NETFLIX | news | ΣΕΙΡΕΣ NETFLIX NETFLIX, news, ΣΕΙΡΕΣ NETFLIX, ΤΑΙΝΙΕΣ NETFLIX, Τι να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix

ΤΑΙΝΙΕΣ

27.11.2020
Don’t Listen / Ακούω Φωνές (2020)

Μετά από ένα τραγικό συμβάν στο νέο σπίτι που ανακαινίζει, ο Ντάνιελ ακούσιε μια απόκοσμη έκκληση για βοήθεια και απευθύνεται σε έναν ερευνητή παραφυσικών φαινομένων.


27.11.2020
Τhe Beast / Το Κτήνος (2020)

Για να σώσει την κόρη του, ένας ασταθής βετεράνος των ειδικών δυνάμεων βγάζει το κτήνος που κρύβει μέσα του στο κυνήγι των απαγωγέων της – και σύντομα γίνεται ύποπτος.


27.11.2020
The Call / Το Τηλέφωνο (2020)

Τις συνδέει ένα τηλέφωνο, το ίδιο σπίτι και 20 χρόνια διαφορά. Μια κατά συρροή δολοφόνος ρισκάρει το παρελθόν – και τη ζωή – μιας γυναίκας για να αλλάξει τη δική της μοίρα.


25.11.2020
The Christmas Chronicles 2 
Τα Χρονικά των Χριστουγέννων: Δεύτερο Μέρος (2020)
Δύο χρόνια πέρασαν από τότε που τα αδέλφια Κέιτ (Ντάρμπι Καμπ) και Τέντι Πιρς (Τζούντα Λιούις) έσωσαν τα Χριστούγεννα και έκτοτε πολλά έχουν αλλάξει. Η κυνική πλέον έφηβη Κέιτ περνά χωρίς να το θέλει τα Χριστούγεννα στο Κανκούν με τον νέο φίλο της μητέρας της και τον γιο του, τον Τζακ (Τζαζίρ Μπρούνο). Απρόθυμη να αποδεχτεί αυτήν τη νέα εκδοχή της οικογένειάς της, η Κέιτ αποφασίζει να το σκάσει. Όταν όμως ένας μυστηριώδης ταραχοποιός με μαγικές ιδιότητες, ο Μπέλσνικελ, απειλεί να καταστρέψει τον Βόρειο Πόλο και να καταργήσει τα Χριστούγεννα για πάντα, η Κέιτ και ο Τζακ παρασύρονται χωρίς να το περιμένουν σε μια νέα περιπέτεια παρέα με τον Αϊ-Βασίλη (Κερτ Ράσελ).


24.11.2020
Hillbilly Elegy / Το Τραγούδι του Χιλμπίλη (2020)

Τη στιγμή που ο φοιτητής Νομικής στο Γέιλ και πρώην πεζοναύτης από το Νότιο Οχάιο Τζέι Ντι Βανς (Γκάμπριελ Μπάσο) ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη δουλειά των ονείρων του, μια οικογενειακή κρίση τον αναγκάζει να επιστρέψει στη γενέτειρά του, την οποία έχει απαρνηθεί. Ο Τζέι Ντι θα έρθει αντιμέτωπος με τις περίπλοκες σχέσεις της “άξεστης” οικογένειάς του, μεταξύ άλλων, και με την ευέξαπτη μητέρα του, την Μπεβ (Έιμι Άνταμς), η οποία παλεύει με τον εθισμό. Πλημμυρισμένος με αναμνήσεις της αγέρωχης και πανέξυπνης γιαγιάς του, της Μάμο (Γκλεν Κλόουζ), η οποία τον μεγάλωσε, ο Τζέι Ντι καταφέρνει να συμφιλιωθεί με το ανεξίτηλο αποτύπωμα της οικογένειάς του μέσα από το προσωπικό του ταξίδι.

white 22 NETFLIX | news | ΣΕΙΡΕΣ NETFLIX NETFLIX, news, ΣΕΙΡΕΣ NETFLIX, ΤΑΙΝΙΕΣ NETFLIX, Τι να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

27.11.2020
Όνειρα Χορού: Hot Chocolate Nutcracker (2020)

Από τη Shondaland, τα “Όνειρα Χορού: Hot Chocolate Nutcracker” παρουσιάζουν την καριέρα της βραβευμένης καλλιτέχνιδας Ντέμπι Άλεν και παρακολουθούν τους νεαρούς χορευτές της, καθώς προετοιμάζονται για το “Hot Chocolate Nutcracker”, την ετήσια παραγωγή της Άλεν.

white 22 NETFLIX | news | ΣΕΙΡΕΣ NETFLIX NETFLIX, news, ΣΕΙΡΕΣ NETFLIX, ΤΑΙΝΙΕΣ NETFLIX, Τι να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix

REALITY

27.11.2020
Fabulous Lives of Bollywood Wives
/ Οι Κυρίες του Μπόλιγουντ – Season 1
Κάμερες καταγράφουν το κουβεντολόι και τη σχέση τεσσάρων αξιαγάπητων γυναικών του Μπόλιγουντ, οι οποίες έρχονται αντιμέτωπες με τη δουλειά, την οικογένεια και τη φιλία.


27.11.2020
Sugar Rush Christmas
/ Περνάμε… ζάχαρη!: Χριστούγεννα – Season 2
Γλυκές απολαύσεις, διασημότητες και μια νέα σεζόν με ευχάριστες εορταστικές προκλήσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

The Prom: To Netflix κυκλοφόρησε το trailer

Δημοσιεύτηκε

στις

από

the prom NETFLIX | news | The Prom NETFLIX, news, The Prom, ΤΑΙΝΙΕΣ NETFLIX

Το Netflix κυκλοφόρησε το teaser trailer του πολυαναμενόμενου φιλμ The Prom του Ryan Murphy.

Ο Murphy μεταφέρει στη μικρή οθόνη το διάσημο θεατρικό μιούζικαλ του Broadway αλλά και υποψήφιο για βραβείο Tony, The Prom. Στην υπόθεση της ταινίας, μια κοπέλα επιθυμεί να πάει στον χορό των αποφοίτων του σχολείου με τη φίλη της, αλλά η διοίκηση του σχολείου το απαγορεύει. Τότε, επιστρατεύονται ηθοποιοί του Broadway που θα τη βοηθήσουν να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα με κάθε τρόπο.

Η ταινία περιλαμβάνει ένα υπέρλαμπρο καστ, με βασικές πρωταγωνίστριες τις Meryl Streep και Nicole Kidman. Ακολουθούν αναλυτικά οι ηθοποιοί και τα ονόματα των χαρακτήρων που θα υποδυθούν:

Meryl Streep ως Dee Dee Allen
Nicole Kidman ως Angie Dickinson
James Corden ως Barry Glickman
Ariana Grande ως Alyssa
Awkwafina ως Ms. Sheldon
Keegan-Michael Key ως Principal Hawkins
Andrew Rannells ως Trent Oliver

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Δεκεμβρίου, αποκλειστικά στο Netflix.

Δείτε το trailer:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NETFLIX

Sweet Home: Η νέα κορεάτικη σειρά του Netflix υπόσχεται τον απόλυτο τρόμο

Δημοσιεύτηκε

στις

από

sweet home NETFLIX | news | SWEET HOME NETFLIX, news, SWEET HOME, ΚΟΡΕΑΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

Το Sweet Home είναι η νέα κορεάτικη σειρά τρόμου του Netflix που όπως δείχνει μέχρι στιγμής, είναι πολλά υποσχόμενη.

Βασισμένη στο ομότιτλο webcomic των Kim Kan-Bi και Hwang Young-Chan, η σειρά σκηνοθετήθηκε από τον Lee Eung-Bok (Mr. Sunshine).

Πρόκειται για τη σειρά που όπως σας είχαμε ενημερώσει τον Μάιο, το Netflix ξόδεψε 2,4 εκατομμύρια δολάρια για κάθε επεισόδιο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η μάχη για την απόκτηση της μεταξύ δικτύων, ήταν «άγρια».

Το Sweet Home συνεπώς είναι πλέον η ακριβότερη κορεάτικη παραγωγή στο Netflix. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το κάθε επεισόδιο της σειράς Kingdom κοστίζει 1,6 εκατομμύρια δολάρια και του Mr. Sunshine 1,2 εκατομμύρια.


Η υπόθεση του Sweet Home

Ο Cha Hyun-Soo (Song Kang) είναι ένας υπάκουος μαθητής γυμνασίου, που σπάνια φεύγει από το δωμάτιό του. Μια μέρα, ολόκληρη η οικογένειά του, με την οποία δεν είχε ποτέ στενές σχέσεις, πεθαίνει σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και ο νεαρός καταλήγει μόνος του, μετακομίζοντας σε ένα μικρό διαμέρισμα. Ξαφνικά, ένα μυστηριώδες φαινόμενο μετατρέπει τους ανθρώπους σε τέρατα. Οι κάτοικοι της πολυκατοικίας του Cha Hyun-Soo, συμπεριλαμβανομένης της Pyeon Sang-Wook (Lee Jin-Wook), πολεμούν ενάντια σε αυτά τα τέρατα και προσπαθούν να επιβιώσουν.

Sweet Home

Στο καστ θα συναντήσουμε τους ηθοποιούς Song Kang ως Cha Hyun-Soo, Lee Jin-Wook ως Pyeon Sang-Wook, Lee Si-Young ως Seo Yi-Kyung, Lee Do-Hyun ως Lee Eun-Hyeok και Kim Nam-Hee ως Jung Jae-Hun

Η κορεάτικη σειρά  Sweet Home θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Netflix στις 18 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:


Διαβάστε προτάσεις για περισσότερες κορεάτικες σειρές στο Netflix.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

NETFLIX ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

ΝΕΤFLIX NOEMBΡΙΟΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To watchandchill.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

To watchandchill.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. More about the cookies used click here

ΚΛΕΙΣΙΜΟ