Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Πώς περνάω στην καραντίνα, ποιον θέλω να υποδυθώ, γιατί είναι ηλίθιος ο Τραμπ


Στο The Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ εμφανίστηκε από το σπίτι του ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και μίλησε για το πώς περνάει τον καιρό της καραντίνας.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και παραγωγός είπε ότι αυτές τις ημέρες διαβάζει πολλά σενάρια, κάνει λίγη δουλειά και προσπαθεί να… παραμείνει ζωντανός!

Όταν ρωτήθηκε ποιον θα ήθελε να υποδυθεί όταν, αναπόφευκτα, γυριστεί μία ταινία που θα έχει ως θέμα την πανδημία Covid-19, ο Ντε Νίρο δήλωσε ότι θα ήθελε να παίξει τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που έχει διαχειριστεί την υγειονομική κρίση στην περιοχή που αποτελεί το επίκεντρο της ασθένειας για τις ΗΠΑ.

«Κάνει αυτό που πρέπει να κάνει ένας πρόεδρος», είπε ο Ντε Νίρο.

Τα συναισθήματα του ηθοποιού για τον σημερινό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ είναι γνωστά. Έχει πολλές φορές δημοσίως εκφράσει την αντιπάθειά του προς εκείνον, ενώ αντιθέτως είναι φαν του κυβερνήτη Κουόμο. «Αν και είμαι με τον Μπάιντεν και θέλω τα πάντα να πάνε καλά γι’ αυτόν, τουλάχιστον έχουμε ένα άτομο που είναι μία ικανή εφεδρεία ασφαλείας, αν θέλετε. Αν μη τι άλλο, Θεός φυλάξοι, αν κάτι αλλάξει, είναι καλός για τη δουλειά. Κάνει αυτό που πρέπει να κάνει ένας πρόεδρος».

Και συνέχισε: «Θα είχαμε περάσει πολύ καλύτερα αυτή την πανδημία αν ο ηλίθιος (σ.σ. ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο αναφέρεται στον Ντόναλντ Τραμπ) είχε κάνει τα σωστά πράγματα, είχε ακούσει τις προειδοποιήσεις που ήταν πάρα πολλές, και τώρα εμείς πληρώνουμε το λογαριασμό. Θα ήταν άσχημα ορισμένες στιγμές αλλά όχι όπως τώρα».

Χαρακτήρισε επίσης απαίσια την αντίδραση της κυβέρνησης των ΗΠΑ στην πανδημία και συνέχισε: «Είναι τρελό, δεν έχω λόγια πια… Το πιο τρομακτικό για όλα αυτά είναι ότι οι Ρεπουμπλικανοί και όσοι είναι γύρω του δεν κάνουν τίποτα. Είναι γύρω από έναν τρελό και δεν κάνουν τίποτα. Ως ηθοποιός λέω ότι όσα συμβαίνουν είναι σαν έργο του Σέξπιρ. Κανείς δεν έχει τα α@@ιδια να σταθεί απέναντί του. Όλοι έχουν μια ατζέντα… Τι θα ήταν πιο σημαντικό για όλους αυτούς, να θυσιάσουν τις ψυχές τους στον διάβολο για να συνεργαστούν με αυτό τον άνθρωπο; Είναι τρελό».


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ