Το Netflix ανακοίνωσε ότι η έβδομη και τελευταία σεζόν της σειράς Orange Is The New Black, θα προβληθεί την Παρασκευή 26 Ιουλίου, ενώ παράλληλα κυκλοφόρησε και κάποιες φωτογραφίες από τη ζωή στο Litchfield.

 

Η σειρά , η οποία περιέχει τόσο στοιχεία δράματος, όσο και κωμωδίας, ξεκίνησε να προβάλλεται στο Netflix τον Ιούλιο του 2013 και βασίζεται στην πραγματική ιστορία μιας κοπέλας από το Μπρούκλιν, η οποία εξαιτίας της σχέσης της με μία έμπορο ναρκωτικών, συλλαμβάνεται και φυλακίζεται.

Το Orange Is the New Black δεν περιστρέφεται όμως μόνο από τη ζωή της Piper Chapman (Taylor Schilling) αλλά περιγράφει τις προσωπικότητες, τις σχέσεις, τα βιώματα, τις λύπες αλλά και τις χαρές και των υπόλοιπων γυναικών της φυλακής.

 

Στην τελευταία σεζόν, θα πρωταγωνιστήσει επίσης η ηθοποιός Alicia Witt (The Exorcist, Nashville, Justified, The Walking Dead). H Witt θα υποδυθεί τη Zelda, μια δυναμική και σικάτη γυναίκα που απασχολείται σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς η οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει τα νέα προβλήματα της φυλακής.

 

Aκόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν η τελευταία σεζόν της σειράς θα προβληθεί και στο ελληνικό Netflix.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Δείτε Ακόμα