Οι χαρακτήρες του Arrowverse πλέον φοράνε μάσκα!


Το δίκτυο The Cw ξεκίνησε να διαφημίζει τις νέες σεζόν των σειρών που θα δούμε την ερχόμενη χρονιά, μόνο που αυτή τη φορά οι χαρακτήρες του Arrowverse φοράνε μάσκα!

Με κεντρικό μήνυμα “Real Heroes were masks” (Οι αληθινοί ήρωες φοράνε μάσκα), το δίκτυο θέλει να ενθαρρύνει τους θεατές να ακολουθούν τις οδηγίες ασφαλείας και να φορούν μάσκα. Όπως πολλές άλλες τηλεοπτικές σειρές, οι εκπομπές DC της CW έχουν επηρεαστεί από τη συνεχιζόμενη πανδημία. Αρκετές σειρές, συμπεριλαμβανομένων των Supergirl, Batwoman και The Flash, έπρεπε να σταματήσουν τα γυρίσματα τον Μάρτιο πριν από το φινάλε τους. Ως αποτέλεσμα, κάθε σειρά ολοκλήρωσε τη σεζόν της με λιγότερα επεισόδια από ό, τι είχε αρχικά παραγγελθεί.

Δυστυχώς, η πανδημία θα επηρεάσει και τους επερχόμενους κύκλους. Το CW θα μεταφέρει το Arrowverse για το 2021, το οποίο θα δώσει στο δίκτυο περισσότερο περιθώριο στην ασφαλή επανεκκίνηση της παραγωγής. Οι περισσότερες σειρές, καθώς και η νέα σειρά Superman & Lois, θα κάνουν πρεμιέρα τον Ιανουάριο. Ωστόσο, οι σειρές Legends of Tomorrow και Supergirl θα κυκλοφορήσουν στα μέσα του έτους.

Ακολουθούν οι νέες αφίσες:


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ