Ο Nicolas Cage θα υποδυθεί τον… Nicolas Cage


Δεν πρόκειται για αστείο.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ξένων ΜΜΕ, ο Nicolas Cage θα πρωταγωνιστήσει σε μία ταινία στην οποία θα υποδυθεί τον εαυτό του. Πρόκειται για το φιλμ Unbearable Weight of Massive Talent, με το σενάριο να ανήκει στους Tom Gormican (That Awkward Moment) και Kevin Etten (Ghosted), με τον Gormican να αναλαμβάνει και τη σκηνοθεσία.

Στην υπόθεση της ταινόας, ο Cage σε ένα πάρτι γνωρίζει αρχηγό μεξικάνικου καρτέλ, ο οποίος τυχαίνει να είναι και φαν του ηθοποιού. Του προτείνει λοιπόν να δει ένα σενάριο που έγραψε και θέλει τον Cage για πρωταγωνιστή. Την ίδια ώρα ο ηθοποιός αντιμετωπίζει οικονομικά αλλά και οικογενειακά προβλήματα, καθώς η σχέση με την κόρη του είναι πολύ προβληματική. Η περιπέτεια αρχίζει όταν αποφασίσει να συνεργαστεί με την CIA συγκεντρώνοντας πληροφορίες για τον αρχηγό του μεξικανικού καρτέλ.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ