Ο Cuba Gooding Jr. αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης


Τα πράγματα δεν εξελίσσονται πλέον καθόλου καλά για τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό Cuba Gooding Jr., αφού πλέον αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να βρεθεί στη φυλακή για αρκετές κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης.

Όλα ξεκίνησαν όταν τον περασμένο Ιούνιο, μια γυναίκα κατηγόρησε τον ηθοποιό ότι την πλησίασε σε ένα μπαρ της Νέας Υόρκης, και της έπιασε το στήθος χωρίς τη θέλησή της. Ακολούθησε ένας έντονος καυγάς μεταξύ τους και λίγες ώρες αργότερα η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε το συμβάν.

Ο Cuba Gooding Jr. παραδόθηκε μόνος του στην αστυνομία και οι εικόνες με τον διάσημο ηθοποιό να φοράει χειροπέδες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Πριν από αυτό, ο διάσημος ηθοποιός είχε δηλώσει αθώος για την υπόθεση και υποστήριξε πως πήγε στο μπαρ και βγήκε πολλές φωτογραφίες με θαυμαστές του, χωρίς ωστόσο να ακουμπήσει κάποιον από αυτούς με απρεπή τρόπο.

Δείτε το βίντεο που είχε δημοσιεύσει τότε το TMZ από το μπαρ:

Κι ενώ η απόφαση του δικαστηρίου εκκρεμεί και ο ηθοποιός βρίσκεται έξω με εγγύηση, μια νέα καταγγελία έρχεται να ταράξει τα νερά. Μια ακόμα γυναίκα κατέθεσε μήνυση στον Cuba Gooding Jr. για σεξουαλική παρενόχληση. Το κατηγορητήριο αναφέρει ότι στις 24 Οκτωβρίου 2018, ο ηθοποιός άγγιξε με βία, ευαίσθητα σημεία του σώματος της γυναίκας.

Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που ο Cuba Gooding Jr. μπαινοβγαίνει σε δικαστικές αίθουσες και δηλώνει δημόσια ότι είναι αθώος. Οι κατηγορίες όμως δεν σταματούν εδώ και σύμφωνα με την αστυνομία υπάρχουν τουλάχιστον 12 ακόμα περιστατικά κατά του ηθοποιού που μένει να επιβεβαιωθούν.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ