Το Netflix συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία με τη συγγραφέα Robyn Carr και ετοιμάζει μια σειρά που βασίζεται στα βιβλία Sullivan’s Crossing.

Η πρώτη συνεργασία της Carr με το δίκτυο αφορούσε τη σειρά λογοτεχνικών βιβλίων Virgin River με τη σειρά να ανανέωνεται και για δεύτερο κύκλο μετά την επιτυχία που σημείωσε. Αυτή τη φορά τα βιβλία Sullivan’s Crossing περιγράφουν μια ακόμα ενδιαφέρουσα ιστορία που το Netflix εκτιμά ότι το κοινό θα αγαπήσει εξίσου.

Η πρωταγωνίστρια είναι η Maggie Sullivan, η οποία εργάζεται σκληρά ως νευροχειρουργός. Η Maggie δεν θα αντέξει την πίεση που της ασκείται σε καθημερινή βάση κι έτσι αποφασίζει να κάνει ένα διάλειμμα, αποφασίζοντας ότι η ιδανική τοποθεσία για να πάει και να ξεκουραστεί είναι το μέρος από το οποίο κατάγεται, δηλαδή το Sullivan’s Crossing, Η Maggie ανυπομονεί να περάσει λίγο χρόνο στην ύπαιθρο και να ζήσει έναν απλό τρόπο ζωής για κάποιο χρονικό διάστημα. Αλλά τα πράγματα προορίζονται να πάρουν άλλες διαστάσεις.

[irp posts=”25413″ name=”15 ταινίες που βασίστηκαν σε βιβλίο και… απογοήτευσαν”]

Η πρωταγωνίστρια θα κάνει παρέα με τον Cal Jones, έναν άντρα χαμηλών τόνων που του αρέσει η πεζοπορία. Εκείνη αρχίζει να διαισθάνεται ότι δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί και γρήγορα διαπιστώνει τον λόγο που ο Cal  ζει απομονωμένος. Θα μπορέσει τελικά να τον πιστέψει;  Αυτή είναι η υπόθεση του πρώτου βιβλίου και όλα όσα πρέπει να ξέρουμε προς το παρόν.

Μένει να μάθουμε τους πρωταγωνιστές και φυσικά την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά στο Netflix. Μείνετε συντονισμένοι για τη συνέχεια!

 

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

Δείτε Ακόμα