Νέα αύξηση στις τιμές του Netflix


Πρώτα ήρθαν οι αυξήσεις στις ΗΠΑ, τώρα έφτασε η σειρά της Βρετανίας.

Το Netflix ανέβασε τη συνδρομή στους Βρετανούς πελάτες του κι ενημέρωσε ότι τα επιπλέον χρήματα θα διατεθούν σε νέα βρετανικά πρότζεκτ.

Έτσι πλέον η standard συνδρομή πηγαίνει από τις 7,99 λίρες στις 8,99. Η premium συνδρομή αυξάνεται κατά δύο λίρες και πλέον θα ανέρχεται σε 11,99. Η βασική συνδρομή (σε μία μόνο συσκευή) θα παραμείνει στα £5,99.

«Αλλάζουμε ανά διαστήματα τις τιμές μας για να αποτυπώσουμε τις σημαντικές επενδύσεις που κάνουμε σε νέες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες» δήλωσε εκπρόσωπος του Netflix και πρόσθεσε: «Σχεδιάζουμε περισσότερες από 50 παραγωγές στη Βρετανία φέτος, όπως τις νέες σεζόν των Black Mirror, Sex Education και After Life. Θα αφήσουμε όμως τη βασική μας συνδρομή αμετάβλητη, ώστε να μας βλέπουν όσο το δυνατόν περισσότεροι».

Οι αλλαγές στις τιμές έχουν ήδη περάσει, καθώς σήμερα οι συνδρομητές που πήγαιναν να πληρώσουν έβλεπαν άλλα ποσά. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν θα υπάρξουν αλλαγές στις τιμές και σε άλλες χώρες.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ