Μήπως το Gangs of London είναι η επόμενη σειρά που πρέπει να δούμε;


Πριν λίγες εβδομάδες, ο ηθοποιός Joe Cole, ο οποίος υποδυόταν τον John Shelby στη σειρά Peaky Blinders, είχε βγάλει πικρία απέναντι στον Cillian Murphy, αναφέροντας σε συνέντευξή του στη Metro ότι η σειρά ανήκει στον Murphy και δεν μπορούσε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.


Ο Cole όπως φαίνεται πάντως έχει την ευκαιρία του να ξεχωρίσει καθώς έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη δραματική σειρά Gangs of London του Sky Atlantic, η οποία σπάει κυριολεκτικά ρεκόρ τηλεθέασης. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς παρακολούθησαν 2.23 εκατομμύρια θεατές, ενώ είναι η πρώτη σειρά του δικτύου που βρίσκεται στην κορυφή του binge watching αφού σύμφωνα με ανακοίνωση του Sky Atlantic, τουλάχιστον ένα εκατομμύριο άνθρωποι, παρακολούθησαν και τα εννέα επεισόδια της πρώτης σεζόν σε μία νύχτα.

Ο Cole δήλωσε ότι μπήκε σε αυτή τη σειρά γιατί ακολουθεί τους χαρακτήρες σε ένα πιο βαθύ επίπεδο. «Άρα για εμένα είναι μία ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω» σημείωσε. Και συνέχισε: «Πέρασα τα τελευταία χρόνια απορρίπτοντας γκαγκστερικούς ρόλους, γιατί συνήθως αν είσαι σε κάτι που πάει καλά, σου προτείνουν παρεμφερείς ρόλους. Επέλεξα να φύγω από τους Peaky Blinders γιατί ήθελα να εξερευνήσω νέες λεωφόρους, νέους χαρακτήρες και νέες ιστορίες».

To Gangs of London αφηγείται την ιστορία του Λονδίνου να διαλύεται από τους ταραχώδεις αγώνες εξουσίας των διεθνών συμμοριών του και το ξαφνικό κενό εξουσίας που δημιουργήθηκε όταν δολοφονήθηκε ο επικεφαλής της πιο ισχυρής οικογένειας εγκλημάτων της πόλης.

Τη σκηνοθεσία της σειράς έχουν αναλάβει οι Corin Hardy (The Hallow), Gareth Evans (The Raid: Redemption) και Xavier Gens (The Divide), ενώ το σενάριο υπογράφουν 7 σεναριογράφοι, μεταξύ των οποίων οι Claire Wilson (The Little Drummer Girl), Peter Berry (Mary Bryant) και Lauren Sequeira (Kiss Me First).

Στο καστ, εκτός από τον Cole συναντάμε τους παρακάτω ηθοποιούς:
– Lucian Msamati (The International) ως Ed Dumani
–  Michelle Fairley (Game of Thrones) ως Marian Wallace
– Brian Vernel (Star Wars: Episode VII – The Force Awakens) ως Billy Wallace
–  Pippa Bennett-Warner (Wakefield) ως Shannon Dumani
– Asif Raza Mir (Bashar Momin) ως Asif / Asif Afridi
– Ray Panthaki (Colette) ως Jevan Kapadia
– Paapa Essiedu (Murder on the Orient Express) ως Alexander Dumani

Το Sky Atlantic δεν έχει ανανεώσει επισήμως τη σειρά για δεύτερη σεζόν, αλλά μετά την επιτυχία που σημειώνει, θεωρείται σχεδόν δεδομένο.

Ακολουθεί το trailer:

 

Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου/κειμένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, ακόμα κι αν υπάρχει αναφορά της πηγής, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ