Ο Ιούλιος είναι μήνας La Casa de Papel. Μετά από αρκετή υπομονή, η αγαπημένη μας σειρά επιστρέφει με τον τρίτο κύκλο στο Netflix στις 19 Ιουλίου.

Για να μπαίνουμε σιγά σιγά στο κλίμα, ο επίσημος λογαριασμός της σειράς στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφίες από τους πρωταγωνιστές, οι οποίες συνοδεύονται από το εξής motto: «Αυτή τη φορά δεν είναι για τα λεφτά. Είναι για την οικογένεια».

Στη νέα σεζόν η υπόθεση είναι η εξής: Αφού απομακρύνθηκε με το ένα δισεκατομμύριο ευρώ από το Βασιλικό Ισπανικό Νομισματοκοπείο (FNMT), ο Καθηγητής λαμβάνει μια κλήση. Ενα από τα μέλη της συμμορίας έχει συλληφθεί. Ο μόνος τρόπος για να τον σώσουν και να προστατέψουν το μυστικό των άλλων, είναι να τους μαζέψουν όλους μαζί και πάλι για να κάνουν μια νέα ληστεία, τη μεγαλύτερη ληστεία που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί.

Επίσης όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η σειρά θα έχει και τέταρτη σεζόν!

Ακολουθούν οι φωτογραφίες όλων των πρωταγωνιστών και ανάμεσά τους βλέπουμε και τα καινούρια πρόσωπα:

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

Δείτε Ακόμα