Η Sarah Paulson ζει έναν μεγάλο έρωτα με τη Holland Taylor


Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Sarah Paulson για τη σειρά American Crime Story, είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός και ταυτόχρονα μια πολύ ερωτευμένη γυναίκα.

Η Paulson ερωτεύτηκε την Αμερικανίδα ηθοποιό Holland Taylor το 2015, με την οποία έχουν διαφορά 31 χρόνια, κι έκτοτε ζουν έναν μεγάλο έρωτα. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που κατέκριναν την επιλογή της να διαλέξει μια σύντροφο αρκετά μεγαλύτερη σε ηλικία, η Paulson όμως δεν διστάζει σε κάθε ευκαιρία να υποστηρίξει την επιλογή της.

Η Paulson είχε δηλώσει στους New York Times, ότι είχε γνωρίσει την Taylor πολλά χρόνια πριν σε ένα δείπνο και πάντα την είχε στο μυαλό της ως την ομορφότερη γυναίκα του κόσμου. Μέχρι σήμερα αναφέρει ότι είναι “απόλυτα ερωτευμένη” με την 76χρονη σύντροφό της και οι κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram το επιβεβαιώνουν:

 

 


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ