Η Kimmy Schmidt επιστρέφει σύντομα στο Netflix με διαδραστικό επεισόδιο


Η κωμική σειρά Unbreakable Kimmy Schmidt της Tina Fey και του Robert Carlock, ολοκληρώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στο Netflix μετά από 4 σεζόν, επιστρέφει όμως για ένα σπέσιαλ interactive πρότζεκτ.

Δημιουργοί θα είναι ξανά το δίδυμο Fey – Carlock και θα συμμετέχει ο βασικός πυρήνας του cast δηλαδή οι: Ellie Kemper, Tituss Burgess, Jane Krakowski και Carol Kane. Η Tina Fey είχε δηλώσει σχετικά:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε το Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs The Reverend. To Unbreakable Kimmy Schmidt ήταν από τις πρώτες original κωμικές σειρές στο Netflix και τώρα θα γίνει η πρώτη διαδραστική κωμωδία της πλατφόρμας. Οι φαν θα μπορούν να επιλέξουν τι θα κάνουν οι ηθοποιοί, να αλλάξουν την ιστορία και να προκύψουν διαφορετικές πλάκες. Είναι ένας υπέροχος τρόπος να κλείσουμε και επισήμως τη σειρά».

Το επεισόδιο θα διατεθεί στο Netflix στις στις 12 Μαΐου και παρακάτω μπορείτε να δείτε το teaser:

 


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ