Η Katherine Heigl κάτι ετοιμάζει για το Netflix


Η Katherine Heigl είναι ακόμη μία ηθοποιός που… δένεται στο άρμα του Netflix. Το πρότζεκτ το οποίο θα αναλάβει λέγεται Firefly Lane και είναι μία δραματική σειρά της Maggie Friedman (No Tomorrow), η οποία βασίζεται στο ομώνυμο bestseller της Kristin Hannah. Η συγγραφέας έχει γράψει είκοσι δύο μυθιστορήματα, πολλά από τα οποία φιγουράρουν στις λίστες μπεστ σέλερ των New York Times, συνεπώς το Netflix έκανε την κίνησή του και τελικά προέκυψε συμφωνία.

Η σειρά θα παρακολουθήσει δύο κολλητές φίλες σε τέσσερις δεκαετίες. Η Heigl θα υποδυθεί την Tully, μία δυνατή, φιλόδοξη γυναίκα που ξέρει να μαγνητίζει τους πάντες. Παρά το γεγονός ότι είναι μία διάσημη δημοσιογράφος, υποφέρει από ψυχικά τραύματα και εσωτερική μοναξιά, λόγω της πολύ δύσκολης παιδικής της ηλικίας. Έχει όμως έναν φύλακα άγγελο: την κολλητή της Kate, με την οποία τη συνδέει ένας πολύ δυνατός δεσμός. Όταν μια αδιανόητη προδοσία όμως τις χωρίσει, η σχέση τους δοκιμάζεται και δεν είναι πλέον σαφές αν και πότε θα μπορέσουν να συμφιλιωθούν.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ