Δύσκολες στιγμές περνάει η Angelina Jolie, τουλάχιστον σύμφωνα με τη gossip στήλη της Sun.
Η πανέμορφη ηθοποιός μπορεί να έχει χωρίσει με τον Brad Pitt εδώ και καιρό, ωστόσο δεν μπορεί να τον ξεπεράσει και θέλει να τον φέρει πίσω στην αγκαλιά της.
Οι δυο τους είχαν παντρευτεί το 2014, έπειτα από 8 χρόνια σχέσης και 6 παιδιά. Πριν 2,5 χρόνια όμως η Jolie αποφάσισε να χωρίσουν και ακολούθησε μία διαμάχη και με δικαστική διάσταση, η οποία κάπως σαν να κόπασε με τη συμφωνία στην οποία κατέληξαν τον Νοέμβριο του 2018.

Η βρετανική Sun αναφέρει ότι η ηθοποιός έχει αλλάξει γνώμη για όσα έχουν συμβεί και θέλει πίσω τον Pitt. Μάλιστα στην εφημερίδα φέρεται να έχει μιλήσει κάποιος που βρίσκεται κοντά στην Jolie και έχει πει: «Η Angelina το έχει πει στον Brad ότι θέλει να τα βρουν και να είναι πάλι ζευγάρι». Η ίδια προσπαθεί να καθυστερήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου, μήπως και επανασυμφιλιωθούν. «Θέλει πάλι να είναι οικογένεια, δεν μπορεί να προχωρήσει μπροστά με τη ζωή της. Γι’ αυτό και δυσκολεύει τον Brad με κάθε λεπτομέρεια του διαζυγίου».

Η εφημερίδα πάντως αναφέρει ότι ο Pitt δεν βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος και δεν θέλει επανασύνδεση, απλώς ζητάει να έχουν μία υγιή σχέση μεταξύ τους για το καλό των παιδιών τους.
«Εκείνος θέλει να τελειώνουν με τα διαδικαστικά. Θα μπορούσε να είχε λήξει το θέμα εδώ και έναν χρόνο, αλλά εκείνη δεν θέλει να φύγει» σύμφωνα με την ίδια πηγή.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Δείτε Ακόμα

2 Σχόλια

  1. Evi Grigor 13/04/2019

    Μεταξυ μας η sun ειναι τρελη κιτρινοφυλλαδα ομως ε;; #ναταλεμεκιαυτα