Φωτογραφία: Το Mamma Mia, δύο φίλοι και ένα συγκινητικό στιγμιότυπο


Από τις Χρυσές Σφαίρες κυκλοφόρησαν πολλές φωτογραφίες. Τι φόρεσε η μία, με ποιον εμφανίστηκε η άλλη, το κόκκινο χαλί, τα πάρτι και πολλά, πολλά άλλα. Υπάρχει όμως και μία φωτογραφία που πέρασε στα ψιλά, είναι όμως πολύ δυνατή γιατί δείχνει μέσα από μια εικόνα τη δύναμη των ανθρωπίνων σχέσεων.

Μία τέτοια δυνατή σχέση και ζεστή φιλία μοιράζονται οι ηθοποιοί Pierce Brosnan και Stellan Skarsgård. Οι δυο τους συναντήθηκαν στις Χρυσές Σφαίρες και η φωτογραφία μιλάει από μόνη της. Aρκεί να παρατηρήσει κανείς την ένταση στα χέρια τους και τη σύσπαση στα πρόσωπά τους. Φωτογράφος ήταν η σύζυγος του, την οποία ευχαριστεί γι’ αυτό ο ηθοποιός. Στη λεζάντα δίνει συγχαρητήρια στον Stellan για τη Χρυσή Σφαίρα που πήρε για τη σειρά Chernobyl και τον αποθεώνει για το ταλέντο του.

Επίσης θυμίζει πού τους είχαμε δει μαζί: στο Mamma Mia! Λέει λοιπόν ότι οι τρεις μπαμπάδες στέλνουν σε όλους τους φαν τα χαιρετίσματά τους και δεν ξεχνούν ποτέ την όμορφή τους Donna… δηλαδή τη Meryl Streep!

Ακολουθεί η φωτογραφία:

 


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ