Επίσκεψη στη φυλακή των… Peaky Blinders


Ρούχα και μόδα Peaky Blinders, μουσική στο στιλ της σειράς, επισκέψεις στο Birmingham.

Η σειρά είναι προφανές ότι έχει ξεφύγει από τα όρια της τηλεοπτικής οθόνης και έχει γίνει τάση σε διάφορους χώρους, κάτι που δεν συμβαίνει πολύ συχνά!

🔔 Peaky Blinders: 5 διάσημοι θαυμαστές που θέλουν να παίξουν στη σειρά και ίσως τα καταφέρουν

Από αυτή την εξέλιξη, βγαίνουν και πολλά χρήματα, επομένως όσοι εμπλέκονται με αυτά ψάχνουν να βρουν νέους τρόπους να εκμεταλλευτούν την επιτυχία των Peaky Blinders, τώρα που είναι ακόμα ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού. Τι άλλο σκαρφίστηκαν; Ιστορικές εκδρομές!

Ως γνωστόν, οι Peaky Blinders υπήρξαν υπαρκτά πρόσωπα και μάλιστα μέλη τους είχαν περάσει κάποιο διάστημα στη φυλακή. Αυτή τη φυλακή μπορούν να επισκεφτούν οι φαν της σειράς!

Tα πραγματικά μέλη της συμμορίας των Peaky Blinders.

🔔 Οι έρωτες των Peaky Blinders στην αληθινή ζωή

Το όνομά της είναι Steelhouse Lane Lock-up, βρίσκεται (πού αλλού) στο Birmingham και λειτουργούσε από το 1891 μέχρι το 2016. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν τα κελιά, τις αίθουσες ανακρίσεων και τα τούνελ που οδηγούσαν από τη φυλακή στο δικαστήριο. Μέσα υπάρχουν και πολλά αντικείμενα, όπως παλιά κράνη και στολές αλλά και χειροπέδες που μπορεί και ο επισκέπτης να δοκιμάσει!

Δείτε ΕΔΩ τη σελίδα της φυλακής στο Tripadvisor.

Πηγές: ladbible, dailymail


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ