Μέσω Twitter ανακοίνωσαν τη χαρμόσυνη είδηση η Eliza Taylor και ο Bob Morley από τη σειρά «The 100»: οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

«Πρόσφατα παντρεύτηκα τον καλύτερό μου φίλο και αδερφή μου ψυχή. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και ζητούμε τα σχόλιά σας να είναι ευγενικά και να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας» έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter η Taylor, ποστάροντας φωτογραφία από τον γάμο.


«Με γεμάτη την καρδιά μου αποκαλώ πλέον την Eliza σύζυγό μου. Αυτό είναι κάτι που και οι δύο εκτιμούμε πολύ και είμαστε κάτι παραπάνω από χαρούμενοι. Σας παρακαλώ θυμηθείτε να σέβεστε και να είστε καλοί ο ένας με τον άλλον. Να είστε καλά, να είστε καλοί» έγραψε με τη σειρά του και ο Morley.


Το κανάλι CW πρόσφατα ανακοίνωσε ότι η σειρά παίρνει το πράσινο φως και για 7η σεζόν. Η υπόθεση διαδραματίζεται 97 χρόνια μετά από έναν πυρηνικό πόλεμο που έπληξε την Γη και αφάνισε σχεδόν όλη την ανθρωπότητα και κατέστρεψε τον γνωστό πολιτισμό. Τότε, ένα διαστημόπλοιο, στο οποίο ζουν οι μοναδικοί επιζώντες, στέλνει 100 άτομα πίσω στη Γη για να εξετάσουν το ενδεχόμενο να κατοικήσουν ξανά στη Γη.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δείτε Ακόμα

1 Σχόλια