Δημοσκόπηση: 28 σειρές που μας είπαν όλοι να δούμε και… δεν μας άρεσαν


Σας έχει τύχει να σας λένε όλοι οι φίλοι σας «Δες την τάδε σειρά, είναι ό,τι καλύτερο έχει δημιουργηθεί» και τελικά να τη βλέπετε και να σας φαίνεται επιεικώς απαράδεκτη;

 Ή να γελάνε όλοι με επεισόδια που εσείς βρίσκετε χαζά; Εν ολίγοις, αν έχετε υιοθετήσει unpopular opinions στο παρελθόν, έχουμε να σας πούμε ότι δεν είστε οι μόνοι. Το διάσημο site BuzzFeed έκανε την εξής δημοσκόπηση: ζήτησε από τους αναγνώστες του να του πουν ποια σειρά από τις λεγόμενες «καλές», τους απογοήτευσε όταν την είδαν. Εσάς ποια η γνώμη σας; Ιδού τα ευρήματα!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι ακόλουθες απαντήσεις δόθηκαν από αναγνώστες της έρευνας του BuzzFeed, εδώ στο Watch & Chill έχουμε αρκετές ενστάσεις με τα αποτελέσματα…

 

1. Game of Thrones
«Παρακολούθησα μισό επεισόδιο και το βρήκα βαρετό. Προσπάθησα να διαβάσω και τα βιβλία. Υπάρχουν τόσοι χαρακτήρες και οι μισοί δεν χρειάζονται καν. Είναι μεγάλο, βαρετό και υπερεκτιμημένο».

2. Gilmore Girls
«Λυπάμαι, είναι άβολη σειρά».

3. Breaking Bad
«Το είδα όλο επειδή όλοι όσοι γνώριζα μου είπαν ότι είναι από τις καλύτερες σειρές που έχουν δει. Το μίσησα! Κανείς χαρακτήρας δεν ήταν καλός».

4. The Office
«Δεν την αντέχω, κι ας μιλούν όλοι γι’ αυτή τη σειρά. Δεν είναι αστεία, δεν έχει πλοκή και οι χαρακτήρες είναι απαίσιοι. Πρέπει να το αποδεχτούμε ότι το The Office είναι φριχτό».

5. This Is Us
«Δεν μπορώ να κατανοήσω τον χαμό για το This Is Us. Όλοι μου οι φίλοι που το βλέπουν, κλαίνε σε κάθε επεισόδιο. Γιατί να ξοδέψεις χρόνο στην τηλεόραση βλέποντας κάτι που θα σε θλίψει; Είναι κάτι που δεν θα το καταλάβω ποτέ».

6. Stranger Things
«Είναι ωραία σειρά και μου αρέσει να την παρακολουθώ, αλλά νομίζω ότι ο κόσμος υπερβάλλει. Μιλούν για κάθε σεζόν επί μήνες, ενώ εγώ νομίζω ότι δεν είναι κάτι τόσο φοβερό για όλη αυτή τη συζήτηση και την αναγνώριση που έχει».

7. The Good Place
«Μου αρέσουν οι χαρακτήρες και είναι κάτι φρέσκο, αλλά η ιστορία τραβάει και κάπου κάπου δεν βγάζει και νόημα. Θα συνεχίσω να το βλέπω γιατί ΑΓΑΠΑΩ τους χαρακτήρες αλλά δεν καταλαβαίνω όλο το hype».

8. The Big Bang Theory
«Ποτέ δεν θα καταλάβω γιατί το The Big Bang Theory διήρκεσε τόσο πολύ και το παρακολούθησαν τόσο πολλοί άνθρωποι. Όλοι οι χαρακτήρες ήταν τόσο ενοχλητικοί και η σειρά δεν είχε καν πλάκα».

9. Friends
«Η σειρά είναι εντελώς υπερτιμημένη. Προσπάθησα πολλές φορές να τη δω. Ίσως απλώς να μη μου ταιριάζει. Είχε μόνο το δράμα λευκών straight ανθρώπων, ήταν βαρετό μέχρι αηδίας και ορισμένα αστεία σηκώνουν πολλή συζήτηση».

10. Grey’s Anatomy
«Μου άρεσε η σειρά μέχρι την σεζόν 6 αλλά πλέον δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάποιος συνεχίζει και την παρακολουθεί».

11. Modern Family
«Νιώθω λες και έχω ακούσει τα αστεία ένα εκατομμύριο φορές ξανά».

12. The Sopranos
«Ποτέ δεν κατανόησα την απήχηση των Sopranos. Ήταν μία πολύ βίαιη σειρά που παρουσίαζε τους εγκληματίες σαν ήρωες. Επίσης ο ρυθμός και το σενάριο ήταν απογοητευτικά».

13. Sex and the City
«Αγάπησα τη Samantha, αλλά οι άλλοι χαρακτήρες ήταν τόσο ενοχλητικοί . Αλήθεια, γιατί θεωρείται μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές;».

14. Westworld
«Είδα όλες τις σεζόν και αντιλαμβάνομαι το concept, απλώς δεν συμφωνώ ότι είναι τόσο καλή σειρά».

15. Euphoria
«Δεν άντεξα να τη δω. Πολύ βαριά και καταθλιπτική».

16. Jane the Virgin
«Όλοι έπαθαν εμμονή με αυτή τη σειρά, αλλά εγώ πιστεύω ότι η Jane είναι πολύ σπαστικός χαρακτήρας. Δεν άντεξα να δω παρά μόνο δύο επεισόδια».

17. How I Met Your Mother
«Ενώ μου αρέσουν οι ηθοποιοί που συμμετέχουν, δεν ταυτίστηκα με κανέναν. Δεν ήταν μόνο ότι ήταν ανώριμοι, αλλά ειδικά ο Ted και ο Barney είχαν εντελώς προβληματική συμπεριφορά προς τις γυναίκες».

18. Orange Is the New Black
«Άρχισα επιτέλους να το παρακολουθώ για να ανακαλύψω ότι είχε απαίσια πλοκή».

19. 30 Rock
«Ποτέ δεν κατάλαβα τι του βρήκαν».

20. Buffy the Vampire Slayer
«Ήταν απλώς μία ΟΚ σειρά»

21. The Marvelous Mrs. Maisel
«Άντεξα μόνο δύο επεισόδια».

22. Supernatural
«Τα πρώτα επεισόδια ήταν καλά, αλλά όσο συνέχιζε χάλαγε».

23. Rick and Morty
«Ξέρω πολύ κόσμο που έχει εμμονή αλλά αλήθεια σας λέω εγώ όποτε το παρακολουθώ νιώθω άβολα. Ο Rick είναι πολύ κακός και ο Morty είναι τόσο ενοχλητικός».

24. Unbreakable Kimmy Schmidt
«Έκανα προσπάθειες για να μου αρέσει. Η πλοκή ήταν μοναδική, ομολογουμένως, αλλά το χιούμορ ήταν πολύ flat. Οι ατάκες δεν είχαν ενδιαφέρον για να σε κρατήσουν».

25. It’s Always Sunny in Philadelphia
«Όλοι μου λένε πόσο ξεκαρδιστικό είναι αλλά είδα τρία επεισόδια και ούτε που χαμογέλασα. Είναι βαρετό και οι χαρακτήρες δεν μου άρεσαν καθόλου».

26. 13 Reasons Why
«Είναι τόσα πράγματα λάθος με αυτή τη σειρά και με σοκάρει τo ότι όμως συνεχίζει! Νομίζω ότι δείχνει στους ανθρώπους ότι πρέπει να ρίχνεις αλλού το φταίξιμο για τις επιπτώσεις των πράξεών σου».

27. Riverdale
«Πολλοί λένε πως το Riverdale μπορεί να μην είναι καλή σειρά, αλλά τουλάχιστον έχει πλάκα. Όχι, δεν έχει ούτε πλάκα, είναι απλώς χάλια».

28. Lost
«Τα πρώτα επεισόδια ήταν πολύ καλά. Στη συνέχεια όμως η σειρά άρχισε να μη βγάζει κανένα νόημα και να έχει τόσα κενά που την παράτησα».


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ