Η λατινική φράση «ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός» βρίσκει λαμπρό πεδίο δόξης στον πλανήτη Χόλιγουντ. Πίσω από τις ιστορίες πλούτου και επιτυχίας, πολλές φορές κρύβεται πολύ σκοτάδι και πόνος. Αυτό έχει συμβεί και στην περίπτωση της Ashley Judd.

Εμείς μπορεί να βλέπουμε μία λαμπερή πρωταγωνίστρια και να ζηλεύουμε την τύχη της, στην πραγματικότητα όμως η Judd είχε μία πολύ δύσκολη ζωή και μάλιστα έχει πέσει τρεις φορές θύμα βιασμού. Μεγάλωσε εντελώς παραμελημένη, σε ένα σπίτι όπου βασίλευαν τα ναρκωτικά. Το πιο σοκαριστικό όμως είναι ότι ένας εκ των βιαστών της την άφησε έγκυο κι έτσι εκείνη αναγκάστηκε να προχωρήσει σε άμβλωση.

Η ηθοποιός έχει βγει μπροστά στο κίνημα MeToo που έχει φέρει στο φως πολλά σεξουαλικά σκάνδαλα και ιστορίες κακοποίησης ακόμα και από ανθρώπους που ήταν στην πρώτη γραμμή της σόου μπίζνες. Δεν έχει διστάσει να κρύψει τίποτε και έχει μιλήσει ανοιχτά για όσα φριχτά έχει βιώσει. Αυτό έκανε και στην εμφάνισή της την Πέμπτη σε πάνελ με τίτλο «Women in the World».

«Είμαι πολύ ευγνώμων που είχα πρόσβαση σε νόμιμη και ασφαλή έκτρωση» δήλωσε στη συντονίστρια Katie Couric και στο κοινό που την παρακολουθούσε. «Ο βιαστής μου ήταν ένας άντρας από το Κεντάκι, όπως έγω, και εκεί έχει δικαιώματα στο παιδί. Θα έπρεπε δηλαδή να μεγαλώσω το παιδί μου με έναν βιαστή».

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Δείτε Ακόμα

1 Σχόλια