Βίντεο: Ο Sam Heughan και η οντισιόν για τον Τζέιμς Μποντ


Οι φαν γνωρίζουν τον Sam Heughan από τον ρόλο του James “Jamie” Fraser στη σειρά «Outlander», ωστόσο, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, στο παρελθόν είχε διεκδικήσει τον ρόλο του θρυλικού Βρετανού κατασκόπου, Τζέιμς Μποντ.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Esquire» ο Σκοτσέζος ηθοποιός αποκάλυψε ότι το 2006 είχε περάσει από ακρόαση για την 21η ταινία της σειράς Τζέιμς Μποντ, δηλαδή το «Casino Royale».

Ο ρόλος τελικά δόθηκε στον Daniel Craig, αλλά ο Heughan είπε ότι υπήρξαν συζητήσεις να υποδυθεί τον Τζέιμς Μποντ σε νεαρότερη ηλικία.

Ο Craig είναι 13 χρόνια μεγαλύτερος από τον Heughan. «Όταν ο Daniel Craig επιλέχθηκε για την ταινία ήθελαν να τον παρουσιάσουν πιο νέο» είπε ο ηθοποιός στη συνέντευξή του. Και συνέχισε: «Δεν ξέρω τι συνέβη, αλλά πολύ πρόσφατα, έγινα ο αγαπημένος των πρακτόρων στοιχημάτων ως υποψήφιος Μποντ, κάτι που είναι συμπτωματικό και πολύ περίεργο. Θέλω να πω, θέλουμε έναν Σκοτσέζο Τζέιμς Μποντ, έτσι δεν είναι;».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Heughan κάνει αναφορά στην ακρόαση για την ταινία Τζέιμς Μποντ. Το 2018 στη διάρκεια εμφάνισής του στην εκπομπή Live with Kelly and Ryan τη χαρακτήρισε πολύ καλή εμπειρία.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ