Βίντεο: Η έκπληξη του Ryan Reynolds σε παιδάκια σε νοσοκομείο


Εκεί που νομίζουμε ότι δεν μπορούμε να συμπαθήσουμε περισσότερο τον Ryan Reynolds, εκείνος πάντα κάτι κάνει και μας διαψεύδει.

Ο Deadpool όχι μόνο κάνει δωρεές σε διάφορα νοσηλευτικά ιδρύματα και τράπεζες τροφίμων αλλά προσπαθεί να δώσει θάρρος σε ασθενείς και με την παρουσία του, έστω και εξ αποστάσεως. Αυτή τη φορά επισκέφτηκε μέσω υπολογιστή την Παιδιατρική Πανεπιστημιακή Κλινική του Τορόντο, Hospital for Sick Children.

Ο Καναδός ηθοποιός μπόρεσε να δει όλους τους ασθενείς που νοσηλεύονται στα δωμάτια του νοσοκομείου στο πλαίσιο τηλεοπτικής εκπομπής μέσω CCTV, απάντησε στις ερωτήσεις τους, αποκάλυψε ότι το αγαπημένο του φαγητό είναι η πίτσα με τραγανή λεπτή ζύμη και μίλησε για τις αγαπημένες του ταινίες.

Απαντώντας στην ερώτηση της μικρής Άριελ ποια ταινία του είναι η αγαπημένη του, ο ηθοποιός είπε: «Πραγματικά μου αρέσει το Detective: Pikachu, ίσως επειδή το αγαπούν τα παιδιά μου».

«Αν έμενα εγκλωβισμένος σε ένα ερημικό νησί και έπρεπε να διαλέξω ένα φαγητό που θα μπορώ να τρώω, θα ήταν μία μεγάλη πίτσα με λεπτή τραγανή ζύμη» είπε ο ηθοποιός απαντώντας στη μικρή Σάρα. Ο ηθοποιός κάνει ό,τι μπορεί για να προσφέρει βοήθεια τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού και προσπαθεί με τη στάση του να γίνει παράδειγμα και για άλλους αστέρες.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ