Μπορεί ακόμα να μην έχουμε «χωνέψει» την πρώτη σεζόν, όμως καλό είναι να γνωρίζουμε ότι το «You» ήρθε για να μείνει. Οι υπεύθυνοι έχουν ανακοινώσει ότι θα υπάρχει δεύτερη σεζόν και πλέον άρχισαν οι διαρροές ότι θα υπάρχει και τρίτη!

Για το ενδεχόμενο τρίτου κύκλου ρωτήθηκε η δημιουργός και παραγωγός της σειράς Sera Gamble, η οποία έδωσε συνέντευξη στο Cosmopolitan και εξήγησε ότι όλα εξαρτώνται από το αν θα αρέσει η δεύτερη σεζόν: «Σίγουρα μπορεί να επιστρέψει για τρίτο κύκλο. Ευχόμαστε πολλοί άνθρωποι να παρακολουθήσουν το σόου ώστε να συνεχιστεί.Έχουμε ήδη κατά νου πράγματα για τον τρίτο κύκλο. Μάλιστα αυτό που έχουμε σκεφτεί είναι τόσο συναρπαστικό που στο δωμάτιο των σεναριογράφων δεν ακούς να συζητιέται κάτι άλλο. Ας πούμε ότι εύχομαι να μας δοθεί η ευκαιρία να το φτιάξουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
You: Δείτε το teaser της δεύτερης σεζόν!

Η σειρά βασίζεται σε βιβλίο της Caroline Kepnes και πρωταγωνιστεί ο Penn Badgley του Gossip Girl.

Στην πρώτη σεζόν τον είδαμε ως Joe Goldberg να γνωρίζει τη Guinevere Beck (Elizabeth Lail) και να παθαίνει ψύχωση μαζί της. Στη δεύτερη σεζόν θα δούμε τον Joe στο Λος Άντζελες να προσπαθεί να αφήσει το παρελθόν πίσω του.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

Δείτε Ακόμα