Άσχημα τα νέα για τους θαυμαστές των σειρών Deadly Class and Happy!, αφού το δίκτυο SYFY προχώρησε στην ακύρωση τους.

Η σειρά Deadly Class ξεκίνησε να προβάλλεται στις 16 Ιανουαρίου του 2019 και αποτελεί την τηλεοπτική μεταφορά των κόμιξ του συγγραφέα Rick Remender. Τη δημιουργία της σειράς είχαν αναλάβει οι αδερφοί Joe και Anthony Russo. Η ιστορία εξελίσσεται τη δεκαετία του ’80, όπου κατά τύχη, ένας άστεγος νεαρός αρχίζει να παρακολουθεί μαθήματα σε ένα πολύ ιδιαίτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα αφού εκεί φοιτούν τα παιδιά των πιο σκληροπυρηνικών εγκληματιών!

Η σειρά Happy! με πρωταγωνιστή τον Christopher Meloni είχε αποκτήσει ήδη το δικό της φανατικό κοινό μετά την προβολή και της δεύτερης σεζόν. Στην πολύ πρωτότυπη υπόθεση της σειράς, ένας αλκοολικός πρώην μπάτσος που έγινε πληρωμένος δολοφόνος νομίζει ότι του σαλεύει όταν ένας μονόκερος-καρτούν του ζητάει να σώσει ένα κορίτσι που απήγαγε ο Άι-Βασίλης!

Περισσότερες ελπίδες για να σωθεί κάποια σειρά από τις δύο, αλλά σαφέστατα από άλλο δίκτυο, τις έχει το Happy!, με πιθανότερο “αγοραστή” το Netflix, χωρίς ωστόσο η εταιρία να έχει προβεί σε κάποια ανακοίνωση ακόμα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Δείτε Ακόμα