Ο κόσμος αγαπάει τις αληθινές ιστορίες και οι συνδρομητικές υπηρεσίες το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. 

Έτσι, μετά την εξαιρετική σειρά The Act που περιγράφει την ανατριχιαστική υπόθεση της οικογένειας Blanchard, το δίκτυο Hulu αναλαμβάνει να μεταφέρει στη μικρή οθόνη μια ακόμα πραγματική ιστορία.

H νέα, όμορφη και αυτοδημιούργητη Elizabeth Holmes κατάφερε να γίνει μία από τις πλουσιότερες γυναίκες στον κόσμο. Πώς το κατάφερε αυτό; Η εταιρεία που ίδρυσε, η Theranos, υποσχόταν επαναστατικές μεθόδους εξετάσεων αίματος. «Ιερό δισκοπότηρο» της εταιρείας ήταν η συσκευή Edison, η οποία παρουσιάστηκε σαν ένα πρωτοπόρο διαγνωστικό εργαλείο που έδινε τη δυνατότητα στους ασθενείς με ένα μόνο τσίμπημα να ελέγχουν το αίμα τους για 200 ασθένειες, στο φαρμακείο της γειτονιάς! Μόνο που το μηχάνημα ήταν απάτη, χωρίς αυτό να εμποδίσει τη Holmes να βγάλει δισεκατομμύρια από αυτό.

Στην πραγματικότητα, η Theranos διενεργούσε μόνο 12 εξετάσεις χρησιμοποιώντας τη δική της ελλιπή τεχνολογία, ενώ η πλειονότητα των αναλύσεων γίνονταν με δείγματα αίματος ενδοφλεβίως, σε ανησυχητικά χαλαρές εργαστηριακές συνθήκες.

To Hulu θα μεταφέρει την ενδιαφέρουσα αυτή υπόθεση σε μια μίνι σειρά έξι επεισοδίων. Την Holmes θα υποδυθεί η ηθοποιός Kate McKinnon.

Kate McKinnon

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Watch & Chill για όλες τις εξελίξεις. Αν θέλετε να μάθετε τι άλλο τρέχει στο Hulu, πατήστε ΕΔΩ!

 

Aπαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, μετάφραση, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Δείτε Ακόμα